Actors in season:

Esben Smed, Thomas Hwan, Natalie Madueño

Seizoen 1

01
Follow the Money - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Wanneer er een lichaam wordt gevonden in de buurt van een offshore windmolenpark, brengt dit de detective die de dood moet onderzoeken in conflict met de leidinggevenden van het energiebedrijf dat eig...

Lees meer
02
Follow the Money - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Claudia krijgt een zaak toegewezen die de reputatie van Energreen kan schaden. Ondertussen gaat Mads door met het verzamelen van feiten over de dood in het windmolenpark.

Lees meer
03
Follow the Money - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Claudia, de topadvocaat van Energreen, biedt de politie haar volledige medewerking aan en overstelpt ze met documenten. CEO Sødergren gaat naar een top in Abu Dhabi, in de hoop dat ze zullen investere...

Lees meer
04
Follow the Money - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Mads verhuist naar de eenheid die de fraude bij Evergreen onderzoekt. Zijn ondervraging schrikt Ulrik af.

Lees meer
05
Follow the Money - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Mia richt haar energie op het achterhalen van de waarheid over Energreen, wat hun notering op de beurs in gevaar kan brengen.

Lees meer
06
Follow the Money - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Mia's artikel over Energreen wordt gepubliceerd terwijl ze nog gewond in het ziekenhuis ligt, wat het management van Energreen voor het blok zet.

Lees meer
07
Follow the Money - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Jens Kristian onthult de illegale opzet van Energreen aan Mads en Alf, maar het is niet genoeg bewijs om het grote moment van Energreen te voorkomen: de langverwachte beursnotering.

Lees meer
08
Follow the Money - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

De minister van Justitie zet Nanna onder druk om de zaak tegen Energreen te sluiten. Bewijsmateriaal beschuldigt Claudia meer dan Sander, dus Jens Kristian probeert haar te beschermen.

Lees meer
09
Follow the Money - Aflevering 9
Aflevering 9: Aflevering 9

Alf en Mads doen een verbazingwekkende ontdekking over Evergreen die ze in hun voordeel kunnen gebruiken. Ondertussen ontdekt Sander's handlanger waar Nicky en Bisme hun geld vandaan hebben en staat e...

Lees meer
10
Follow the Money - Aflevering 10
Aflevering 10: Aflevering 10

De media is in rep en roer nadat Evergreen faillissement heeft aangevraagd. Alf en Mads graven verwoed naar bewijs om de zaak af te sluiten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Crime Drama
Follow the Money

Beschrijving:

Een groot Deens duurzaam energiebedrijf heeft een enorme, verdachte groei doorgemaakt. De problemen beginnen wanneer het lichaam van een werknemer wordt gevonden en rechercheur Justesen Energreen begint te onderzoeken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905