Actors in season:

Alessandro Coppeto, Ivana Lotito, Salvatore Esposito

Seizoen 5

01
Gomorrah - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Nadat het hoofd van een wrede Napolitaanse misdaadorganisatie in de gevangenis is beland, is zijn trouwe rechterhand verplicht om de volgende in de rij te beschermen.

Lees meer
02
Gomorrah - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

In Riga staan Genny en Ciro weer tegenover elkaar, maar er is geen tijd om te praten. Ciro doet zaken met de Russen en nu Don Aniello dood is, is er een nieuwe makelaar nodig of de overeenkomsten zull...

Lees meer
03
Gomorrah - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Terwijl Ruggieri verder gaat met het onderzoek naar Genny, zijn de Levante in Secondigliano niet langer populair. Genny probeert de buurt terug te veroveren, maar daarvoor heeft hij een lading cocaïne...

Lees meer
04
Gomorrah - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Levante en 'O Galantommo nemen het op tegen Genny en de bazen van Secondigliano die met hem zijn meegekomen. Genny heeft echter al een tegenzet klaar.

Lees meer
05
Gomorrah - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

De oorlog is begonnen: terwijl Ciro op zoek gaat naar nieuwe bondgenoten, militariseert Genny de straten en plaatst een mol binnen de gelederen van Ciro.

Lees meer
06
Gomorrah - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Ciro en de anderen duiken onder in Forcella, maar ze moeten een veiligere plek vinden: Genny heeft een prijs op hen gezet.

Lees meer
07
Gomorrah - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Genny vraagt een paar zakenmannen om geld voor een nieuwe lading cocaïne. Ondertussen krijgen Ciro en Nunzia onverwacht bezoek.

Lees meer
08
Gomorrah - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Om de markt te veroveren begint Genny cocaïne voor de halve prijs te dumpen. Maar Ciro weet ook hoe hij Genny moet raken waar het het meest pijn doet.

Lees meer
09
Gomorrah - Aflevering 9
Aflevering 9: Aflevering 9

Genny zet Ruggieri onder druk om uit te zoeken waar zijn zoon is. Ondertussen vinden Ciro en Nunzia nieuwe en onverwachte bondgenoten.

Lees meer
10
Gomorrah - Aflevering 10
Aflevering 10: Aflevering 10

Ciro en Genny komen samen voor een laatste reis. Opgesloten in de cockpit worden de twee gedwongen hun demonen onder ogen te zien.

Lees meer

Over de serie

Genres: Crime Drama
Gomorrah

Beschrijving:

Ciro negeert tradities in zijn poging om de volgende baas van zijn misdaadsyndicaat te worden. De interne machtsstrijd brengt hem en zijn hele familie in gevaar.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905