Actors in season:

Matias Varela, Candela Pena, Dario Grandinetti

Seizoen 2

01
Hierro - Épisode 1
Aflevering 1: Épisode 1

Candela gaat verder met de zaak van Díaz. Deze laatste weigert mee te werken uit angst voor represailles.

Lees meer
02
Hierro - Épisode 2
Aflevering 2: Épisode 2

Het conflict over de voogdij van de meisjes wordt gecompliceerd wanneer één van hen verdwijnt. Gaspar, de vader, geeft de schuld aan zijn ex, Lucia.

Lees meer
03
Hierro - Épisode 3
Aflevering 3: Épisode 3

De hoorzitting voor de voogdij over de meisjes gaat van start na de vertraging die is veroorzaakt door de verdwijning van een van hen.

Lees meer
04
Hierro - Épisode 4
Aflevering 4: Épisode 4

Een moord zet het onderzoek onder leiding van Candela en sergeant Cruz in gang. Diaz, die dacht dat hij zijn problemen had opgelost, ontdekt al snel hoe fout hij zat.

Lees meer
05
Hierro - Épisode 5
Aflevering 5: Épisode 5

Het moordonderzoek lijkt tot stilstand te komen; de relatie tussen Díaz en Fadi verslechtert; Fadi wil de bananenboom in handen krijgen en hij deinst nergens voor terug.

Lees meer
06
Hierro - Épisode 6
Aflevering 6: Épisode 6

Een Canarische vechtavond nadert waar het lokale team het opneemt tegen het team dat door Fadi wordt gesponsord. Hij heeft besloten dat hij diezelfde dag een einde zal maken aan al zijn problemen met ...

Lees meer

Over de serie

Genres: Crime
Hierro

Beschrijving:

Onderzoeksmagistraat Candela wordt overgeplaatst naar El Hierro, het meest afgelegen van de Canarische Eilanden. Daar ontdekt ze een verdachte gemeenschap en wordt ze geconfronteerd met de dood van een jonge lokale jongen, vermoord de dag voor zijn bruiloft.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905