Aflevering 1: Aalst (1)

Beschrijving van de aflevering:

Gepassioneerde makelaars openen in het nieuwe seizoen van Huizenjagers opnieuw de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben. Sophie en Pieterjan zoeken een huis met een landelijk karakter en wel liefst zo snel mogelijk, want ze stappen heel binnenkort in het huwelijksbootje. Het perfecte huwelijkscadeau moet voor hen een grote badkamer, een open keuken met eiland, een onderhoudsvriendelijke tuin én een fitnessruimte bevatten.

Kijk volgende aflevering in seizoen 4

01
Huizenjagers - Aalst (1)

S04 E01

Over de serie

Jaar: 2017
Huizenjagers

Beschrijving:

Realityserie waarin drie makelaars de strijd met elkaar aangaan op jacht naar de titel van de beste makelaar. In elke uitzending laten ze ons zien wat ze in hun mars hebben door in dezelfde regio op zoek te gaan naar het droomhuis voor hun klanten. De andere makelaars kunnen deze huisbezoeken live volgen en deze voorzien van het nodige commentaar. Aan het einde van de dag beslissen de kopers welke makelaar zijn of haar werk het beste heeft gedaan.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905