Seizoen 1

01
Ice Road Rescue - Feast Or Famine
Aflevering 1: Feast Or Famine

Een griezelig rustige avond verandert in een nachtmerrie als Thord en z'n team reddingswerkers midden in een hevige sneeuwbui terechtkomen die tot chaos op de wegen leidt.

Lees meer
02
Ice Road Rescue - Military Mayhem
Aflevering 2: Military Mayhem

Bjørn is betrokken bij een achtervolging en een onderzoek naar diefstal als een 'Bonnie en Clyde' van de bergen drie auto's stelen en hij de rotzooi mag opruimen.

Lees meer
03
Ice Road Rescue - Forces of Nature
Aflevering 3: Forces of Nature

Een van de belangrijkste exportproducten van Noorwegen is vis. Als een vrachtwagen vol vis gered moet worden, vraagt Thord Bjørn om hulp.

Lees meer
04
Ice Road Rescue - Fish Frenzy
Aflevering 4: Fish Frenzy

In het koude Noorwegen slaat de winter ongenadig toe. Thord zet zijn leven op het spel om de wegen open te houden.

Lees meer
05
Ice Road Rescue - Who's Boss?
Aflevering 5: Who's Boss?

Eenling Björn en z'n collega van het reddingsteam Thord besluiten om hun krachten te bundelen, maar bij de eerste reddingsoperatie gaat het al mis. Jo Roger laat z'n zoon het familiebedrijf leiden.

Lees meer
06
Ice Road Rescue - Tough At The Top
Aflevering 6: Tough At The Top

De reddingswerkers zijn wel wat druk gewend, maar er is altijd een klus die ze tot het uiterste drijft. Een boormachine hangt op het randje van een afgrond, en Ole Henrik moet een knoop doorhakken.

Lees meer
07
Ice Road Rescue - Rivals on the Rocks
Aflevering 7: Rivals on the Rocks

Björn werkt samen met een rivaliserend bedrijf en Thord probeert een omgevallen tractor rechtop te zetten. Ole Henrik heeft een koude date als hij z'n vriendin meeneemt naar een reddingsoperatie.

Lees meer
08
Ice Road Rescue - Deadline Danger
Aflevering 8: Deadline Danger

Tijdens een storm in een ijskoude winter moet Thord een wagen redden die de weg blokkeert. De chauffeur negeert zijn aanwijzingen en dat is levensgevaarlijk.

Lees meer
09
Ice Road Rescue - Marathon Mission
Aflevering 9: Marathon Mission

Deze winter kampen de ijsweghelden met extreem weer. Noodweer met ongekende hoeveelheden regen en sneeuw werpen uitdagingen op voor Thord en Bjørn.

Lees meer
10
Ice Road Rescue - Test of Mettle
Aflevering 10: Test of Mettle

In het zuiden van Noorwegen moeten Thord, Bjørn en hun hulptroepen een van de ergste stormen in tien jaar trotseren. Ze moeten een truck vol stalen balken redden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Avontuur
National Geographic
Ice Road Rescue

Beschrijving:

Volg een groep helden die de barre winteromstandigheden van Noorwegen trotseren om voertuigen te redden in de verraderlijke berggebieden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905