Seizoen 1

01
Interrogation Raw - Lost In The Leaves
Aflevering 1: Lost In The Leaves

Een stadje wordt opgeschrikt als een moeder, haar twee kinderen en haar beste vriend spoorloos verdwijnen. Het huis zit onder het bloed, maar er zijn weinig aanwijzingen.

Lees meer
02
Interrogation Raw - Tangled Affairs
Aflevering 2: Tangled Affairs

Een geliefde kunstlerares wordt in haar eigen huis vermoord. Haar man en een groeiend aantal verdachten worden in de verhoorkamer stevig aan de tand gevoeld.

Lees meer
03
Interrogation Raw - A Betrayal Of Trust
Aflevering 3: A Betrayal Of Trust

Een man met een duister verleden wordt de verhoorkamer binnengebracht nadat een vrouw is vermoord en een jong meisje is verdwenen.

Lees meer
04
Interrogation Raw - Bride-To-Be Murder Mystery
Aflevering 4: Bride-To-Be Murder Mystery

Nadat een vrouw een week voor haar huwelijk op brute wijze is vermoord, ondervragen rechercheurs drie mogelijke verdachten, waaronder haar verloofde.

Lees meer
05
Interrogation Raw - Murderous Friendship
Aflevering 5: Murderous Friendship

Een vrouw wordt vermist en verhoorders hebben lastige vragen voor de vriend met wie ze voor het laatst is gezien.

Lees meer
06
Interrogation Raw - Unrequited Love
Aflevering 6: Unrequited Love

Nadat een moeder op wrede wijze door haar pleegdochter is vermoord, vragen verhoorders de echtgenoot van het slachtoffer of hij bij het complot betrokken was.

Lees meer
07
Interrogation Raw - Conduct Unbecoming
Aflevering 7: Conduct Unbecoming

Een getrouwde marinepolitieagent moet lastige vragen beantwoorden nadat de vrouw met wie hij een affaire had vermist is, en een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar man te hebben vermoord, wordt na ...

Lees meer
08
Interrogation Raw - Who Murdered The Postman?
Aflevering 8: Who Murdered The Postman?

Nadat een Amerikaanse postbeambte in zijn vrachtwagen is doodgeschoten, dwingen rechercheurs hun hoofdverdachte toe te geven dat het niet zomaar een tragisch ongeluk was.

Lees meer
09
Interrogation Raw - Serial Killer At The Va Hospital
Aflevering 9: Serial Killer At The Va Hospital

Na een aantal mysterieuze sterfgevallen in een ziekenhuis in West Virginia VA, zoeken rechercheurs een verpleegster die mogelijk ook een seriemoordenaar is.

Lees meer
10
Interrogation Raw - Murder By Scissors
Aflevering 10: Murder By Scissors

Iedereen op het platteland van Epping, New Hampshire, kende Sheila LaBarre als een excentrieke weduwe die dol was op konijnen. Maar een turbulente jeugd, door coma veroorzaakt visioen en de dood van h...

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Interrogation Raw

Beschrijving:

Na een aantal mysterieuze sterfgevallen in een ziekenhuis in West Virginia VA, zoeken rechercheurs een verpleegster die mogelijk ook een seriemoordenaar is.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905