Aflevering 2: De 107 Patriotten

Beschrijving van de aflevering:

Het is een prachtige dag in Slottsskogen, het idyllische stadspark van Göteborg, als plotseling het ondenkbare gebeurt - geweervuur midden in de menigte. Twee gangsters schieten wild op elkaar en er wordt een grote politieactie op touw gezet. Bij het conflict zijn al snel meerdere bendes uit de onderwereld van Göteborg betrokken. GSI wordt ingeschakeld om een nieuwe bende te identificeren die groter en beter bewapend blijkt te zijn dan alle andere.

Actors in episode:

Jakob Eklund, Jens Hultén, Marie Richardson

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Actie Drama
Johan Falk

Beschrijving:

Toen Johan Falk 19 jaar oud was verloor hij zijn vriendin Maria en hun ongeboren kind toen Maria werd aangereden door een auto. Falk neemt het ongeluk erg zwaar op en gaat niet eens naar de begrafenis. Hij besluit dat misdaad bestreden moet worden en meldt zich meteen aan bij de Politieacademie. De films gaan echter alleen over Falk als een politieagent met vele jaren ervaring van de National Task Force. Hij gaat vaak zijn eigen gang en schuwt het gebruik van controversiële methoden niet. Dit leidt ertoe dat de collega's vaak moeite hebben om met hem samen te werken en managers worden gedwongen om een oogje dicht te knijpen voor wat hij doet.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905