Seizoen 1

01
Mafia - Stayin' Alive In The '70s
Aflevering 1: Stayin' Alive In The '70s

De jaren '70 waren de hoogtijdagen van de maffia in New York. Er was niets over de maffia bekend tot Joe Colombo naar voren trad.

Lees meer
02
Mafia - Operation Donnie Brasco
Aflevering 2: Operation Donnie Brasco

De FBI gebruikt undercoveragent Joe Pistone in 1978 in de strijd tegen de Amerikaanse maffia. Alles verandert als Pistone iemand moet vermoorden om zich te bewijzen binnen de maffia.

Lees meer
03
Mafia - New York-Philly War
Aflevering 3: New York-Philly War

In de jaren '80 bevindt één van de machtigste maffiafamilies van Amerika zich in Philadelphia. Als de leider wordt vermoord in 1980, breekt een bloederige machtsstrijd los met de maffia uit New York.

Lees meer
04
Mafia - Taking Down The Mob
Aflevering 4: Taking Down The Mob

Als de nieuwe officier van justitie van New York de autobiografie van voormalig maffiabaas Joseph Bonanno leest, blijkt hij hiermee het ultieme wapen tegen de maffia in handen te hebben gekregen.

Lees meer
05
Mafia - Rise & Fall of Gotti
Aflevering 5: Rise & Fall of Gotti

Als in 1986 de meeste maffiabazen in de gevangenis zijn verdwenen, ziet het gewelddadige maffialid John Gotti zijn kans schoon. Kijk mee hoe Gotti de macht over de maffia in handen weet te krijgen.

Lees meer
06
Mafia - End Game
Aflevering 6: End Game

Er is weinig over van de Amerikaanse maffia nu alle grote bazen een levenslange gevangenisstraf uitzitten. Eén maffiafamilie houdt zichzelf staande door strikte geheimhouding.

Lees meer

Over de serie

Genres: Cultuur
National Geographic
Mafia

Beschrijving:

We ontdekken de geheimen van de maffia met behulp van getuigenissen van de FBI, medewerkers van de DEA en voormalige gangsters.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905