Seizoen 1

01
MARS - Novo Mundo
Aflevering 1: Novo Mundo

In 2033 bereikt de eerste missie naar Mars de atmosfeer, maar de crew is in gevaar wanneer het landingsgestel niet werkt. In het heden probeert SpaceX 's werelds eerste herbruikbare raket te lanceren.

Lees meer
02
MARS - Grounded
Aflevering 2: Grounded

In 2033 probeert de Daedaluscrew in het barre Marslandschap de veiligheid van het basiskamp te bereiken. Wanneer er ook nog een gewonde blijkt, begint de tijd helemaal te dringen.

Lees meer
03
MARS - Pressure Drop
Aflevering 3: Pressure Drop

In 2033 is de Daedalus-missie in gevaar wanneer de crew maar geen permanente basis kan vinden die ze beschermt tegen de straling. In het heden lanceren ESA en Roscosmos samen een satelliet.

Lees meer
04
MARS - Power
Aflevering 4: Power

In 2037 heeft de Daedaluscrew de eerste kolonie op Mars gesticht. Een nieuwe crew arriveert om te helpen.

Lees meer
05
MARS - Crossroads
Aflevering 5: Crossroads

In 2037 trekt iedereen op Mars en op aarde de missie in twijfel, na een vreselijke tragedie. Moet de missie afgebroken worden of niet? In het heden probeert SpaceX de rakettechnologie te verbeteren.

Lees meer
06
MARS - Darkest Days
Aflevering 6: Darkest Days

In 2037 heeft Olympus Town te lijden gehad onder de maandenlange storm. De crew zat maanden binnen vast en dat eist zijn tol.

Lees meer
07
MARS - Expedition Mars
Aflevering 7: Expedition Mars

We kijken naar de historische strijd om de rovers Spirit en Opportunity naar Mars te krijgen en naar hun waanzinnige ontdekkingsreizen die ze maakten na hun landingen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
MARS

Beschrijving:

Na tientallen jaren de maan te hebben verkend, gaan we verder met Mars. Het is een futuristische reis waarbij we met geavanceerde technologie de vele geheimen van deze planeet zullen ontrafelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905