Seizoen 1

01
MARS - Novo Mundo
Aflevering 1: Novo Mundo

In 2033 bereikt de eerste missie naar Mars de atmosfeer, maar de crew is in gevaar wanneer het landingsgestel niet werkt. In het heden probeert SpaceX 's werelds eerste herbruikbare raket te lanceren.

Lees meer
02
MARS - Grounded
Aflevering 2: Grounded

In 2033 probeert de Daedaluscrew in het barre Marslandschap de veiligheid van het basiskamp te bereiken. Wanneer er ook nog een gewonde blijkt, begint de tijd helemaal te dringen.

Lees meer
03
MARS - Pressure Drop
Aflevering 3: Pressure Drop

In 2033 is de Daedalus-missie in gevaar wanneer de crew maar geen permanente basis kan vinden die ze beschermt tegen de straling. In het heden lanceren ESA en Roscosmos samen een satelliet.

Lees meer
04
MARS - Power
Aflevering 4: Power

In 2037 heeft de Daedaluscrew de eerste kolonie op Mars gesticht. Een nieuwe crew arriveert om te helpen. Het McMurdo Station op Antarctica een voorbeeld voor toekomstige expedities naar Mars.

Lees meer
05
MARS - Crossroads
Aflevering 5: Crossroads

In 2037 trekt iedereen op Mars en op aarde de missie in twijfel, na een vreselijke tragedie. Moet de missie afgebroken worden of niet? In het heden probeert SpaceX de rakettechnologie te verbeteren.

Lees meer
06
MARS - Darkest Days
Aflevering 6: Darkest Days

In 2037 heeft Olympus Town te lijden gehad onder de maandenlange storm. De crew zat maanden binnen vast en dat eist zijn tol. IN het heden bestuderen wetenschappers het effect van extreme isolatie.

Lees meer
07
MARS - Expedition Mars
Aflevering 7: Expedition Mars

We kijken naar de historische strijd om de rovers Spirit en Opportunity naar Mars te krijgen en naar hun waanzinnige ontdekkingsreizen die ze maakten na hun landingen.

Lees meer
08
MARS - We Are Not Alone
Aflevering 8: We Are Not Alone

De wetenschappers van IMSFs Olympus Town verwelkomen na bijna tien jaar een groep astronauten op Mars die gespecialiseerd zijn in het winnen van natuurlijke hulpbronnen.

Lees meer
09
MARS - Worlds Apart
Aflevering 9: Worlds Apart

De relatie tussen IMSF en Lukrum staat onder grote druk nu ze een water- en energiebron delen terwijl er een nieuwe ontdekking wordt gedaan.

Lees meer
10
MARS - Darkness Falls
Aflevering 10: Darkness Falls

De planeet wordt geraakt door een zonnevlam waardoor alle communicatie tussen de koloniën plat ligt. Het is een race tegen de klok om Marta te vinden.

Lees meer
11
MARS - Contagion
Aflevering 11: Contagion

Er heerst een mysterieuze ziekte in Olympus Town en de Lukrumkolonie. Als IMSF erachter komt dat één van hen eraan is overleden, doen ze er alles aan om de oorzaak te vinden.

Lees meer
12
MARS - Power Play
Aflevering 12: Power Play

Lukrum maakt een afspraak met Rusland voor de mijnrechten. Mike brengt de leden van de Lukrumkolonie in gevaar.

Lees meer
13
MARS - The Shake Up
Aflevering 13: The Shake Up

Lukrum gaat te ver in de bedrijfsvoering en zet daar onbedoeld de veiligheid van beide koloniën mee op het spel. IMSF probeert de situatie te stabilizeren, maar voor sommigen is het te laat.

Lees meer

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2016
MARS

Beschrijving:

Na tientallen jaren de maan te hebben verkend, gaan we verder met Mars. Het is een futuristische reis waarbij we met geavanceerde technologie de vele geheimen van deze planeet zullen ontrafelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905