Seizoen 1

01
MEGA ENGINEERING - Tallest Building
Aflevering 1: Tallest Building

In het midden van het stedelijke landschap in Dubai staat de hoogste wolkenkrabber ter wereld: de Burj Khalifa. Kijk mee naar de binnenkant van deze indrukwekkende constructie.

Lees meer
02
MEGA ENGINEERING - Mammoth Manufacturing
Aflevering 2: Mammoth Manufacturing

Van de grootste 3D-printer en kolossale tunnelboormachines tot een freesmachine met grote precisie, we laten je de geavanceerde geheimen zien achter de megamachines die andere machines maken.

Lees meer
03
MEGA ENGINEERING - Super Subway
Aflevering 3: Super Subway

New Yorks nieuwste metrorijtuig begint als een plaat metaal in Brazilië. Het moet 40 jaar meegaan en kan 1,6 miljard passagiers per jaar vervoeren.

Lees meer
04
MEGA ENGINEERING - Biggest Dome
Aflevering 4: Biggest Dome

Het National Stadium in Singapore heeft de grootste vrijdragende koepelconstructie ter wereld. Kijk mee naar de techniek achter het frame voor deze indrukwekkende constructie.

Lees meer
05
MEGA ENGINEERING - Sub-Zero Supermachines
Aflevering 5: Sub-Zero Supermachines

We duiken in het ontwerp van de technische wonderen die poolonderzoek mogelijk maken, zoals een gigantisch vrachtvliegtuig, enorme superijsbrekers, terreinvoertuigen en een machtige sneeuwploeg.

Lees meer
06
MEGA ENGINEERING - Guggenheim Bilbao
Aflevering 6: Guggenheim Bilbao

Richard Hammond onderzoekt hoe het opmerkelijke ontwerp van het Guggenheim-museum in Bilbao is geïnspireerd op een vulkaan, een ei, Sir Walter Raleigh, het meetwiel van landmeters en een onderzeeër.

Lees meer

Over de serie

Genres: Wetenschap
Jaar: 2019
National Geographic
MEGA ENGINEERING

Beschrijving:

Van het boren van lange tunnels door bergen tot het integreren van moderne technologie in wolkenkrabbers, wij onthullen de technische geheimen achter de grootste en meest gedurfde bouwprojecten.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905