Seizoen 1

01
NATURAL DISASTERS - Disaster Planet
Aflevering 1: Disaster Planet

Natuurrampen zoals aarbevingen en vulkanen zijn onvoorspelbaar en kunnen grote stukken land en vele levens in een oogwenk vernietigen. Dit zijn enkele van 's werelds meest verwoestende rampen.

Lees meer
02
NATURAL DISASTERS - Earthquake On Everest
Aflevering 2: Earthquake On Everest

25 april kwamen er 18 mensen om en vielen er 61 gewonden bij een aardbevind op Mount Everest. Nooit eerder vertoonde beelden van de aardbeving schetsen een afschrikwekkend beeld van de ramp.

Lees meer
03
NATURAL DISASTERS - Mega Quake 1
Aflevering 3: Mega Quake 1

Leer alles over de menselijke strijd tegen aardbevingen en het toenemende risico op schade naarmate de mensheid zich verder ontwikkelt.

Lees meer
04
NATURAL DISASTERS - Mega Quake 2
Aflevering 4: Mega Quake 2

Herbeleef de fatale 15 seconden van de aardbeving die Kobe in 1995 trof middels een reconstructie en wetenschappelijke analyse.

Lees meer
05
NATURAL DISASTERS - Witness: Disaster In Japan
Aflevering 5: Witness: Disaster In Japan

Op 11 maart in 2015 werd de oostkust van Japan getroffen door een zware aardbeving. Kijk mee naar deze heftige gebeurtenis aan de hand van de beelden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2010
NATURAL DISASTERS

Beschrijving:

Moeder Natuur laat zich niet negeren. Haar onbedwongen razernij uit zich in aardbevingen, tornado's, vulkaanuitbarstingen en natuurbranden. Kijk mee naar een aantal van de grootste natuurrampen ooit.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905