Aflevering 1: Apentuin

Beschrijving van de aflevering:

Aan de zuidelijke rand van de Pantanal, 's werelds grootste tropische moeras op aarde, is er een plaats die nergens anders ter wereld te vinden is, en is de hoeveelheid wilde dieren zo divers dat tal van wetenschappers proberen om de verscheidenheid aan manieren te begrijpen waarop de dieren met elkaar omgaan. De hooglanden van Bodoquena Hills bieden toegang tot het duistere moeras van de Pantanal. Hier zijn de wateren kristalhelder, gefilterd door een kalksteenformatie van meer dan 600 miljoen jaar oud, waardoor het leven onder water duidelijk zichtbaar is. Watervallen, dammen van turfsteen, grotten en ongerepte rivieren zijn er in overvloed.

Show more Show less

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Documentaire
Love Nature
Ongerept Brazilië

Beschrijving:

Bezoek het afgelegen Pantanal-moerasland in Brazilië om zijn unieke bewoners te ontmoeten.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905