Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

Parijs, 1899. President Felix Faure is net gestorven in de armen van zijn minnares, Marguerite Steinheil, ook bekend als Meg. Met de nationalistische, antisemitische bonden van Jules Guerin en de dreiging van anarchie, staat de Franse Republiek op de rand van een existentiele crisis die zo dreigend is dat commissaris Louis Lepine dringend wordt teruggeroepen naar zijn post. Bij La Surete -het Franse departement voor strafrechtelijk onderzoek - onderzoekt een jonge politie-inspecteur, Antoine Jouin, een seksschandaal. Wanneer een koffer uit de Seine wordt gevist met daarin de resten van een ongeidentificeerd vrouwelijk lichaam, raakt hij verwikkeld in zijn eerste moordzaak.

Show more Show less

Actors in episode:

Jeremie Laheurte, Evelyne Brochu, Thibaut Evrard, Marc Barbe

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Crime Drama Thriller
CANAL+ Series
Paris Police 1900

Beschrijving:

De Franse president FELIX FAURE is net gestorven. Frankrijk is beschadigd door de extreemrechtse, antisemitische groepen en opkomende anarchie en heeft nooit eerder zo zwak geleken. Wanneer commissaris LOUIS LEPINE dringend uit zijn pensioen wordt gehaald om de orde in Parijs te herstellen, zet de tragische vondst van het torso van een jonge vrouw in een koffer die in de Seine drijft, de jonge ambitieuze inspecteur ANTOINE JOUIN tot actie aan in het hart van het hoofdkantoor van de politie. JOSEPH FIERSI is een corrupte politieagent die bekend staat om chantage en die bijbeunt als huurmoordenaar voor de undercover politie. Hij is erg geinteresseerd in dit onderzoek en rekruteert MEG STEINHEIL - de courtisane die werd beschuldigd van de moord op de broze president tijdens seks - om als spion voor hem te werken. In Parijs, waar misdaad en zonde samenkomen met weelde en puritanisme, zullen deze karakters elkaar allemaal tegenkomen en de handen ineen slaan om Frankrijk te redden. Moord, chantage, rellen, samenzweringen, coups - welkom in de Belle Epoque.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905