Aflevering 1: When I Get Out

Beschrijving van de aflevering:

Nadat James St. Patrick onterecht wordt gearresteerd voor de moord op FBI-agent Greg Knox, wordt hij binnen en buiten de gevangenis bedreigd. Buiten zetten Angela en de FBI een team op om bewijsmateriaal te verzamelen tegen St. Patrick, terwijl Tasha zich haast om de borgsom te betalen voor Ghost. Tommy verkent zijn nieuwe rol als contactpersoon in de drugshandel en vraagt Dre om hulp om de gekidnapte Tariq te redden. Kanan en Jukebox bespreken hun plan voor hem na de arrestatie van Ghost.

Actors in episode:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, J.R. Ramirez, David Fumero, Shane Johnson, Curtis "50 Cent" Jackson, Rotimi Akinosho, Alani "La La" Anthony, Jerry Ferrara, Michael Rainey Jr., Matt Cedeño, Sung Kang, William Sadler, Charlie Murphy, Anika Noni Rose, Marcus Callender, Mattea Conforti, Janis Dardaris

Directors of episode:

Stefan Schwartz, Courtney Kemp Agboh

Kijk volgende aflevering in seizoen 4

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2014
Power

Beschrijving:

Van uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson en maker van de show Courtney Kemp Agboh (The Good Wife) verschijnt "Power," een visionair misdaaddrama dat zich in twee verschillende werelden afspeelt: de glamoureuze clubscene van New York en de meedogenloze drugshandel. James ‘Ghost’ St. Patrick heeft het allemaal: een beeldschone vrouw, een prachtig appartement in Manhattan en de opwindendste, opkomende nachtclub in New York. Zijn club, Truth, is voor de elite: beroemdheden en beruchte grote namen die de stad die nooit slaapt leiden. Terwijl het succes groeit, groeien ook Ghost's plannen om een imperium op te bouwen. Truth verbergt echter een lelijke werkelijkheid. Het is een front voor de criminele onderwereld van Ghost. Een lucratief netwerk enkel voor de rijken en machtigen. Terwijl Ghost wordt verleid door het vooruitzicht van een legitiem leven, wordt alles wat hem dierbaar is onbewust bedreigd. Wanneer je er eenmaal in zit, kan je er ooit weer aan ontsnappen?

Acteurs:

Omari Hardwick, Lela Loren, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Andy Bean, Adam Huss, Kathrine Narducci, Luis Antonio Ramos, Greg Serano, Sinqua Walls, Lucy Walters, Curtis "50 Cent" Jackson, Shane Johnson, Enrique Murciano, Debbi Morgan, La La Anthony, J.R. Ramirez

Rating:

Regisseurs:

Curtis "50 Cent" Jackson

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast