Seizoen 1

01
Predators - Grizzly Empire
Aflevering 1: Grizzly Empire

Bruine beer Thor vecht om te overleven in Alaska. Zelfs met bescherming van moeder, vertrouwt Thor op zijn vaardigheden en geluk om te overleven.

Lees meer
02
Predators - Super Powers
Aflevering 2: Super Powers

De Kalahari-woestijn is maar liefst 900.000 vierkante kilometer groot.

Lees meer
03
Predators - Search & Destroy
Aflevering 3: Search & Destroy

Op de dorre vlaktes van Botswana zijn dieren verwikkeld in een griezelig spelletje verstoppertje. Ze gaan de strijd aan met intelligentie, tactiek en moed, en er kan er maar één de winnaar zijn.

Lees meer
04
Predators - Moving Targets
Aflevering 4: Moving Targets

In de Kalahari-woestijn is het van levensbelang om op het juiste moment in beweging te komen. Vooral tijdens droge periodes is het moeilijk om te overleven.

Lees meer
05
Predators - Wild Jungles
Aflevering 5: Wild Jungles

De Afrikaanse oerwouden zijn wilde werelden vol roofdieren die brute kracht, sluwe jachttechnieken en ongebreideld moordtalent gebruiken om de dodelijkste jungledieren van Afrika te worden.

Lees meer
06
Predators - Savannah Survivors
Aflevering 6: Savannah Survivors

In de savannes van Afrika leven de dodelijkste wezens van het continent. Van cheeta's in de Karoo tot dodelijke rivierovergangen in de Serengeti, dit zijn de moordenaars van de Afrikaanse savannes.

Lees meer
07
Predators - Desert Killers
Aflevering 7: Desert Killers

Door de hitte die over de Afrikaanse duinen en woestijnen hangt, kunnen alleen de allersterkste er overleven. We laten de bijzondere dieren zien die slim en sterk genoeg zijn om hier te gedijen.

Lees meer
10
Predators - In The Shallows
Aflevering 10: In The Shallows

De wereld zit vol met veerkrachtige dieren die overleven in grillige landschappen waar land en zee samenkomen. In het ondiepe water gaan roofdieren de strijd aan in epische overlevingsgevechten.

Lees meer
11
Predators - Seaside Assassins
Aflevering 11: Seaside Assassins

Op enkele van de meest paradijselijke stranden van de planeet vinden verbeten gevechten plaats tussen meedogenloze roofdieren. Op deze vredige landschappen overleven alleen de sterkste dieren.

Lees meer
12
Predators - Rumble In The Jungle
Aflevering 12: Rumble In The Jungle

Oerwouden herbergen dodelijke dieren die een arsenaal aan vaardigheden gebruiken om te overleven. We zien dieren die op de loer liggen in de schaduw van de jungle en wachten op hun volgende maaltijd.

Lees meer
13
Predators - Spotted Hyena and African Wild Dog
Aflevering 13: Spotted Hyena and African Wild Dog

In de uitgestrekte wildernis van het Krugerpark leven een roedel wilde honden en een clan wilde hyena's een zwaar leven. Elke dag vechten en jagen ze om te overleven en hun jongen groot te brengen.

Lees meer
17
Predators - Killer Claws
Aflevering 17: Killer Claws

Hoewel ze met uitsterven worden bedreigd door het snel veranderende klimaat, weten zwarte beren, grizzly's en ijsberen nog altijd alles wat hun pad kruist met doodsangst te vervullen.

Lees meer
18
Predators - Dawn of Darkness
Aflevering 18: Dawn of Darkness

Als het om macht gaat in de dierenwereld, wint ongebreidelde wreedheid het vaak van fysieke of mentale bekwaamheid. De Matahta-leeuwentroep regeert al lange tijd over het prachtige Mombo, maar nu heef...

Lees meer
19
Predators - Reign of Terror
Aflevering 19: Reign of Terror

De wilde dieren in Mombo, ook wel 'het land van overvloed', hebben het goed, maar Moeder Natuur kan deze oase in een oogwenk veranderen in een meedogenloos oorlogsgebied. Wanneer cheeta Dikeledi en ha...

Lees meer
20
Predators - A Mother's Sacrifice
Aflevering 20: A Mother's Sacrifice

Terwijl de meedogenloze Northern Brothers in haar nek hijgen, moet leeuwin Tsebe kiezen tussen de veiligheid van haar troep en haar eigen vrijheid. Ondertussen vindt de aan haar lot overgelaten luipaa...

Lees meer
21
Predators - The Rebellion
Aflevering 21: The Rebellion

De bosbewoners keren zich tegen weesluipaard Motsidi en pakken de prooi af waar ze zo hard voor heeft gewerkt. De hyena's worden sterker en beginnen misbruik te maken van Mogolo's verzwakte toestand.

Lees meer
22
Predators - Cat Attack
Aflevering 22: Cat Attack

Als het om respect in het dierenrijk gaat, spannen leeuwen de kroon. Maar als het gaat om puur, onvervalst talent voor koelbloedige slachtpartijen, dan zijn er katten die de leeuwen overtreffen.

Lees meer
23
Predators - Ganglands
Aflevering 23: Ganglands

Als het om overleven in Afrika gaat, weten de slimste roofdieren van de natuur dat je sterker bent als je samenwerkt. Hoe meer aanvallers, hoe groter de prooi.

Lees meer
24
Predators - Ambush Hunters
Aflevering 24: Ambush Hunters

Reis mee van de weelderige Serengeti naar de verzengende woestijnen van Namibië en ontdek de geheimen van Afrika's sluwste hinderlaagjagers, die een strategische mix van camouflage, geduld en precisie...

Lees meer
25
Predators - Assassins
Aflevering 25: Assassins

Op het Afrikaanse continent wonen enkele van de geliefdste dieren ter wereld, maar het barst er ook van de vraatzuchtige roofdieren. Van microscopisch kleine moordenaars met dodelijke wapens tot de an...

Lees meer
26
Predators - Total Domination
Aflevering 26: Total Domination

Op de ruigste plekken ter wereld strijden onbevreesde dieren tot de dood met behulp van hun tanden, kaken, klauwen en hun verstand - alles wat nodig is om te overleven. We reizen de wereld rond om get...

Lees meer
27
Predators - Winner Takes All
Aflevering 27: Winner Takes All

Op de meest afgelegen en ruige plekken strijden dieren in alle soorten en maten om macht of overleving. Van verliefde grizzlyberen tot razende buffels: wees getuige van wat er gebeurt als de dapperste...

Lees meer
28
Predators - Giant Slayers
Aflevering 28: Giant Slayers

Van grijze walvissen tot Afrikaanse olifanten, de grootste en zwaarste dieren ter wereld doen er alles aan om hun jongen te beschermen en hun bloedlijn veilig te stellen. We bekijken deze gigantische ...

Lees meer
29
Predators - Eat, Prey, Kill
Aflevering 29: Eat, Prey, Kill

In het wild gebruiken beschermende moeders meedogenloze tactieken om de strijd aan te gaan tegen alles wat hun jongen bedreigt. We onthullen de opmerkelijke vaardigheden en natuurlijke wapens die deze...

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Predators

Beschrijving:

De sterkste prooidieren in het dierenrijk zijn meedogenloze jagers. Ze hebben een geweldig jachtinstinct en zijn in staat hun slachtoffers snel uit te schakelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905