Aflevering 11: Chimps: Nearly Human

Beschrijving van de aflevering:

In het hart van Senegal, in een plaats genaamd Fongoli, ontdoet een chimpansee een tak van zijn bladeren, kauwt de punt tot een punt, en steekt het werktuig in een gat in een boom, waarbij ze een galago doodt. Kortom, ze heeft met een speer gejaagd. Toch moeten alleen mensen gereedschap kunnen maken en gebruiken om te jagen. We volgen deskundigen terwijl zij onderzoeken of de chimpansees van Fongoli ons een venster geven naar het leven van onze vroegste voorouders.

Over de serie

National Geographic
Primates

Beschrijving:

Er zijn ruim 600 soorten primaten in de wereld, de ene nog fascinerender dan de andere. We bekijken de meest opmerkelijke kenmerken van deze uiterst intelligente dieren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905