Seizoen 1

01
Religion - Riddles of The Bible
Aflevering 1: Riddles of The Bible

Over de Bijbel en de interpretatie van de profetische boodschappen wordt al duizenden jaren gediscussieerd en getwijfeld. Nu buigen archeologen, theologen en historici zich over de vraagstukken.

Lees meer
02
Religion - Parting The Red Sea
Aflevering 2: Parting The Red Sea

Ontdekkingsreiziger Albert Lin gaat naar het oude Egypte. Met moderne satelliettechnologie zoekt hij de waarheid achter het Bijbelverhaal over Mozes en de Rode Zee die zich opende.

Lees meer
03
Religion - Sodom and Gomorrah
Aflevering 3: Sodom and Gomorrah

Ontdekkingsreiziger Albert Lin reist af naar het Heilige Land om de twee meest 'verdorven' steden uit de geschiedenis te vinden en ontdekt daarbij angstaanjagende verwoestende natuurkrachten.

Lees meer
04
Religion - The Knights Templar
Aflevering 4: The Knights Templar

Ze schenen in bezit te zijn van de Heilige Graal, kenden de stamboom van Jezus en hadden de Nieuwe Wereld ontdekt. We duiken in de Orde van de Tempeliers, de machtigste orde in de middeleeuwen.

Lees meer
05
Religion - Rivals of Jesus
Aflevering 5: Rivals of Jesus

In de eerste eeuw waren er predikanten, profeten en wonderdoeners zoals Apollonius van Tyana die bijna net zo veel volgers hadden als Jezus. In het Nieuwe Testament gaan we op zoek naar deze rivalen.

Lees meer
06
Religion - Apocalypse
Aflevering 6: Apocalypse

Sommige mensen zeggen dat alle natuurrampen in de wereld een teken zijn dat de Bijbelse eindtijd is aangebroken. Wij vergelijken de profetieën en wetenschappelijke feiten om te zien of dat zo is.

Lees meer
07
Religion - Jesus: Rise To Power: Birth of Christianity
Aflevering 7: Jesus: Rise To Power: Birth of Christianity

Historicus Michael Scott gaat op wereldreis om te ontdekken hoe het christendom uitgroeide van een kleine groep gelovigen tot een wereldgodsdienst binnen slechts een paar eeuwen tijd.

Lees meer
08
Religion - Map of Hell
Aflevering 8: Map of Hell

Danny Trejo gaat op reis door het hiernamaals en de menselijke verbeelding, om het idee van de hel te onderzoeken -een plek die volgens 70% van de Amerikanen echt bestaat.

Lees meer
09
Religion - The Jesus Mysteries
Aflevering 9: The Jesus Mysteries

Jezus Christus is een van de beroemdste namen in de geschiedenis van de mensheid. Maar de evangelisten hebben cruciale details achterwege gelaten over sleutelmomenten in Christus' leven.

Lees meer
10
Religion - Secrets of Christ’s Tomb: Explorer Special
Aflevering 10: Secrets of Christ’s Tomb: Explorer Special

Een team experts doet er alles aan om de mysteries rond het graf van Christus te ontrafelen. Met nieuwe technieken restaureren ze de Aedicula met de tombe en zo komen nieuwe feiten aan het licht.

Lees meer
11
Religion - Killing Jesus
Aflevering 11: Killing Jesus

De gebeurtenissen die leidden tot de moord op de meest invloedrijke man uit de geschiedenis: Jezus van Nazareth. Ontdek meer over het leven en de dood van Jezus die de wereld voorgoed veranderden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
Religion

Beschrijving:

Religie raakt ons hele leven, ongeacht ons geloof. Ontdek de verschillende concepten van het goddelijke, wat het betekent om God te ontdekken en wat religie betekent in onze moderne samenleving.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905