Actors in season:

Emmanuel Fansten, Caroline Gay, Clementine Goldszal, Manon Guillemin, Delinda Kechiche, Franz Rudolf Lang, Linda Lo, Olivier Nicklaus, Cecile Ribault Caillol, Pascal Rocher, Cedric Rousseau, Omar Salih, Remy Scaramuzzino, Marc Simon, Manuel Vioque Judde, Michel Zlotowski, Samir Zrouki, Gilles Conseil, Virginie Arnaud, Vincent Bersoulle, Alassane Diong, Elisabeth Duda, Romain Francisco, Nabil Gaouir

Show more Show less

Seizoen 1

01
Savages - Aflevering 2
Aflevering 1: Aflevering 2

In Parijs wordt de eindspurt van de presidentscampagne van Idder Chaouch begroet door een golf van hoop en steun. In de stad Saint-Étienne is er een bruiloft gaande.

Lees meer
02
Savages - Aflevering 3
Aflevering 2: Aflevering 3

Na de aanslag ligt Chaouch in coma. Marion, het hoofd van de beveiliging van de president, wordt buiten het onderzoek gehouden.

Lees meer
03
Savages - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Fouad keert terug naar Saint-Étienne voor zijn familie. Verdwaald in een stad die hij niet langer herkent of begrijpt, probeert hij tevergeefs contact te leggen met zijn verloofde, Jasmine.

Lees meer
04
Savages - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Men krijgt weer hoop als Idder Chaouch ontwaakt. Marion is naar Saint-Étienne afgereisd omdat Fouad niet meer op haar telefoontjes reageert, terwijl Nazir ontsnapt uit Saint-Étienne.

Lees meer
05
Savages - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Om rellen in Saint-Étienne te voorkomen, besluit President Chaouch een cruciale voetbalwedstrijd bij te wonen in het iconische stadion van de stad. Fouad is ook aanwezig en probeert Jasmine te zien.

Lees meer
06
Savages - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Fouad wordt gevangengehouden door Nazir en de leden van een extreemrechtse groep die een grootschalige terroristische aanslag beramen. Met hulp van enkele leden van zijn familie probeert Marion hem te...

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Savages

Beschrijving:

Op de dag dat de uitslag van de Franse presidentsverkiezingen bekend worden, wordt de nieuwe president Idder Chaouch slachtoffer van een moordaanslag.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905