Seizoen 1

01
Scheepswrakken in het rif - Scheepswrakken van Bonaire
Aflevering 1: Scheepswrakken van Bonaire

Het rif van Bonaire is de thuisbasis van duizenden soorten koralen, vissen en andere zeedieren. Het is ook de thuisbasis van een verzameling prachtige scheepswrakken.

Lees meer
02
Scheepswrakken in het rif - Scheepswrakken van Florida Keys
Aflevering 2: Scheepswrakken van Florida Keys

De Florida Keys is de eerste verdedigingslinie van de zuidelijke VS. Met een rijke scheepsvaartgeschiedenis en het vele leven aan de kust, is niet moeilijk om de lokale bewoners te geloven die claimen...

Lees meer
03
Scheepswrakken in het rif - Onderwaterfilmhoofdstad van de Bahama's
Aflevering 3: Onderwaterfilmhoofdstad van de Bahama's

De Bahama's staan bekend als de onderwaterfilmhoofdstad van de wereld. Hollywood komt hier al decennia lang en schiet epische films en dramatische tv-shows in de kristalheldere wateren.

Lees meer
04
Scheepswrakken in het rif - Scheepswrakken van Roatan
Aflevering 4: Scheepswrakken van Roatan

Dit eiland voor de kust van Honduras is een populaire vakantiebestemming, maar de toeristen komen er niet alleen voor de zon en het strand. Het is een waar duikparadijs met scheepswrakken die versprei...

Lees meer
05
Scheepswrakken in het rif - Mexico's riffen
Aflevering 5: Mexico's riffen

Van opportunistische piratenschepen tot goed bewapende marineschepen; het Mexicaanse schiereiland Yucatan is doordrenkt met maritieme geschiedenis.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Love Nature
Scheepswrakken in het rif

Beschrijving:

Er zijn meer dan 3 miljoen scheepswrakken in de wereld. Sommige bevatten rijkdommen - andere onthullen een verloren geschiedenis.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905