Seizoen 1

01
Space - Iss 24/7 On A Space Station
Aflevering 1: Iss 24/7 On A Space Station

Het Internationale Ruimtestation ISS is een van de meest ambitieuze samenwerkingsprojecten tussen 16 landen. Hoe is het gebouwd? Hoe is het leven aan boord? Dit programma beantwoordt al je vragen.

Lees meer
02
Space - Mars: Inside SpaceX
Aflevering 2: Mars: Inside SpaceX

Een compilatie van de beste momenten uit Space X from Mars seizoen 1 en nieuwe beelden van Falcon Heavy.

Lees meer
03
Space - Explorer: Journey To Europa
Aflevering 3: Explorer: Journey To Europa

We volgen een groep ambitieuze onderzoekers en wetenschappers die naar Europa reizen, een ijskoude maan van Jupiter waar wellicht de meeste kans is op buitenaards leven in ons zonnestelsel.

Lees meer
04
Space - Mission Saturn
Aflevering 4: Mission Saturn

We zien hoe de Cassini een gevaarlijke duik neemt tussen de planeet Saturnus en de ringen van de planeet, zodat we nog meer over deze planeet kunnen leren.

Lees meer
05
Space - Episode 1
Aflevering 5: Episode 1

Achter de schermen bekijken we de fascinerende programma's die plaatsvinden in het Mohammed Bin Rashid ruimtevaartcentrum - verantwoordelijk voor het nationale ruimtevaartprogramma van de Verenigde Ar...

Lees meer
07
Space - Space Race
Aflevering 7: Space Race

In het Paranal Observatorium in de Atacamawoestijn praat Phil Keoghan met de wetenschappers die ESO's Very Large Telescope bemannen. Mariana van Zeller wil meer weten van de Flat Earth Society.

Lees meer
08
Space - Episode 2
Aflevering 8: Episode 2

We onthullen het verhaal van de eerste satelliet van het Mohammed Bin Rashid Space Centre die naar Mars gaat. En de astronauten Hazzaa AlMansoori en Sultan AlNeyadi bereiden zich voor op een reis.

Lees meer
09
Space - Impossible Challenge
Aflevering 9: Impossible Challenge

Van een baan om de maan tot de maanlanding. Beleef de geschiedenis van het Apollo ruimtevaartprogramma zoals nooit tevoren, beginnend met de ramp met de Apollo 1 tot en met de triomf van de Apollo 8.

Lees meer
10
Space - Ultimate Mission
Aflevering 10: Ultimate Mission

Het Apollo-ruimtevaartprogramma is 50 jaar na de maanlanding nog altijd een topprestatie. We onthullen de geheimen achter de gedurfde ruimtevlucht van de Apollo 11 en brengen de missie tot leven.

Lees meer
11
Space - Episode 3
Aflevering 11: Episode 3

Van het eerste idee tot de lancering van de Hope-satelliet verdiepen we ons in de baanbrekende UAE-missie. Betrokkenen vertellen over de unieke uitdagingen van een reis naar Mars.

Lees meer
13
Space - Mars: One Day On The Red Planet
Aflevering 13: Mars: One Day On The Red Planet

Tijdens deze epische reis zie je Mars zoals nooit tevoren. Ontdek de geheimen van de rode planeet en kijk mee naar monsterlijke vulkanen, eeuwenoude meren en buitenaardse ijswerelden.

Lees meer
14
Space - Built For Mars: The Perseverance Rover
Aflevering 14: Built For Mars: The Perseverance Rover

BUILD FOR MARS: THE PERSEVERANCE ROVER neemt een kijkje achter de schermen bij het Jet Propulsion Laboratory van de NASA om de geboorte van de Perseverance-rover te volgen.

Lees meer
15
Space - Rookie Moonshot: Budget Mission To The Moon
Aflevering 15: Rookie Moonshot: Budget Mission To The Moon

De SpaceIL Robotic Spacecraft is het eerste particulier gefinancierde ruimtevoertuig dat moet landen op de maan. De mensen achter deze missie vertellen wat er allemaal bij komt kijken.

Lees meer
16
Space - Ultimate Space Telescope
Aflevering 16: Ultimate Space Telescope

De James Webb-ruimtetelescoop ziet het heelal als nooit tevoren en onthult de grootste mysteries van de astronomie. We zien wat ervoor nodig was om deze geavanceerde telescoop de ruimte in te krijgen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Space

Beschrijving:

Ondanks jaren van onderzoek blijft het universum ons boeien. We reizen verder dan de sterren naar het onbekende om de geheimen te ontdekken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905