Seizoen 14

01
Storage Wars - The Hunchy-Back Of La Habra
Aflevering 1: The Hunchy-Back Of La Habra

De kopers beproeven hun geluk in een nieuwe faciliteit in La Habra. Dusty brouwt een interessante eenheid voor zichzelf, terwijl Kenny de waarde van jeugdherinneringen afweegt bij het selecteren van e...

Lees meer
02
Storage Wars - The 300th Times The Charm!
Aflevering 2: The 300th Times The Charm!

Ivy trekt zijn witte gelukssneakers aan in Van Nuys. De "vriendschap" van Brandi en Lisa wordt op de proef gesteld als ze het tegen elkaar opnemen op een paar kluisjes.

Lees meer
03
Storage Wars - You Can Lead A Horse To A Locker
Aflevering 3: You Can Lead A Horse To A Locker

Het is een normale Riverside-veiling - totdat Barry en Kenny verschijnen in hun voertuig op alternatieve brandstof. Lisa doet haar best om de vloek van het slechte kluisje te verbreken, en Ivy vindt e...

Lees meer
04
Storage Wars - Piles To Go Before I Keep
Aflevering 4: Piles To Go Before I Keep

Laura neemt alleen het heft in handen in Fullerton en verkoopt beter dan Dan. Brandi wordt aangevallen door haar kluisje, maar rijdt uiteindelijk als winnaar naar huis.

Lees meer
05
Storage Wars - In Pain In The Membrane
Aflevering 5: In Pain In The Membrane

Misschien redt een lading vinyl Dusty in Victorville. Ivy's opslagruimte schijnt wat licht op de zaak, terwijl Lisa leert dat ze haar opslagruimte net zo hard nodig heeft als een gat in haar hoofd.

Lees meer
06
Storage Wars - How The West Covina Was Won
Aflevering 6: How The West Covina Was Won

In West Covina is Lisa zo druk bezig met terugblikken dat ze een domme veilingfout maakt. Rene vindt een koopje en maakt er het beste van.

Lees meer
07
Storage Wars - King Of Orange Chicken
Aflevering 7: King Of Orange Chicken

Rene verschijnt in Orange en verklaart zichzelf koning, maar Dusty is niet van plan de titel op te geven. Ondertussen vindt Kenny per ongeluk het wiel opnieuw uit en Lisa ziet de dingen vanuit een iet...

Lees meer
08
Storage Wars - Lego My Locker
Aflevering 8: Lego My Locker

De opslagruimtes zitten vol in Stanton als Darrell bemerkt dat Kimber een oogje heeft op een concurrent. Ivy brengt een volle truck, hopend op een tweede lading.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Storage Wars

Beschrijving:

Veilingen van opslagunits zijn de nieuwste en grootste onaangeboorde bron voor verborgen schatten en opportunistische individuen bieden op niet-opgeëiste eigendommen in de hoop goud te vinden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905