Seizoen 1

01
SURVIVAL - Cloud Forest Hunters
Aflevering 1: Cloud Forest Hunters

Hazen reist naar het noorden van Laos, waar de Akha-stam met zelfgemaakte musketten jaagt. Hij wil graag mee op jacht, maar moet zich eerst bewijzen door in zijn eentje de wildernis in te gaan.

Lees meer
04
SURVIVAL - Hostile Environments
Aflevering 4: Hostile Environments

Van kurkdroge woestijnen tot bevroren toendra's. Hazen laat zien hoe je kunt overleven in de meest extreme omgevingen op aarde. De kennis van de inheemse bevolking kan hier je leven redden.

Lees meer
21
SURVIVAL - Predator Proof
Aflevering 21: Predator Proof

Nu het vriest en de dagen korter worden in Alaska, is er geen ruimte voor fouten. Johnny Rolfe beschermt zijn huis en zijn voorraad tegen roofdieren en Alex Javor probeert de warmte vast te houden.

Lees meer
22
SURVIVAL - Dark Days
Aflevering 22: Dark Days

Het wordt winter in Alaska en de inwoners in het afgelegen dorpje Port Protection moeten onder erbarmelijke omstandigheden overleven.

Lees meer
23
SURVIVAL - Dog Gone
Aflevering 23: Dog Gone

Drie teams van mensen en honden beginnen aan een wilde tiendaagse uitdaging door de afgelegen wildernis van Maine.

Lees meer
24
SURVIVAL - Bred for Survival
Aflevering 24: Bred for Survival

Drie onverschrokken overlevingsdeskundigen beginnen aan een epische reis met hun honden in de meedogenloze wildernis van Maine.

Lees meer
25
SURVIVAL - Living Wild
Aflevering 25: Living Wild

De winter is in aantocht. Michael Manzo verzin een nieuwe manier om z'n sleehonden te trainen en Johnny Rolfe begeeft zich op dun ijs om zich voor te bereiden op de winter.

Lees meer
26
SURVIVAL - Blood And Snow
Aflevering 26: Blood And Snow

De inwoners van Port Protection overleven de winter door middel van oude technieken en kennis die ze door de jaren heen hebben verworven.

Lees meer
27
SURVIVAL - Jungle Ambush
Aflevering 27: Jungle Ambush

Hazen reist naar het Maleisisch schiereiland op zoek naar de Mani-stam - oude jagers die traditionele blaaspijpen gebruiken met gifpijlen.

Lees meer
28
SURVIVAL - The Challenge
Aflevering 28: The Challenge

De winter arriveert in Alaska. Johnny Rolfe trotseert ongekende temperaturen om aan vlees te komen. De Rowlands verwarmen zich op traditionele wijze om de volgende generatie een cruciale les te leren.

Lees meer
29
SURVIVAL - Playing With Fire
Aflevering 29: Playing With Fire

De inwoners van Port Protection bereiden zich voor op een zware winter. De vrijwillige brandweer doet een brandoefening en de inwoners leren vallen zetten en naar voedsel zoeken.

Lees meer

Over de serie

Genres: Actie
Jaar: 2020
National Geographic
SURVIVAL

Beschrijving:

Van bevroren bossen tot verschroeiende woestijnen, Hazen Audel vervolgt zijn epische reis naar de meest afgelegen plekken op onze planeet om de geheimen van overleven van inheemse mensen te leren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905