Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Socrate vertelt het team dat hij hooggeplaatste leden van zijn voormalige drugsbrigade ervan verdenkt dat ze cocaïnedealers beschermen. Een mislukte moordaanslag op Erics zoon Jordan leidt tot nog meer spanning tussen de familie Perez en de El Hassani-broers. Na een tip van Rayan, de informant van Julien, probeert de de Brigade een overval te verijdelen. Maar dat blijkt een afleidingsmanoeuvre te zijn van Rayan, om zijn eigen overval op een groot veilinghuis te verhullen. Dit is een blunder te veel voor Saïd, die degradatie krijgt. Patrick keert terug en neemt de leiding over.

Actors in episode:

Sofian Khammes, Ophelie Bau, Theo Christine

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Actie
CANAL+ Series
The Brigade

Beschrijving:

Voormalig Special Forces-soldaat Saïd is de nieuwe leider van The Brigade. Dit is een eliteteam van jonge en strijdlustige politieagenten die georganiseerde misdaad en terrorisme bestrijden in Parijs. Hij neemt de rol over van Patrick, een ouderwetse agent die alles heeft geleerd door te lang in de buurt van criminelen te zijn. Terwijl The Brigade verwikkeld raakt in een bendeoorlog die Parijs in brand kan zetten, worstelt Saïd om zijn waarden te behouden. Hij probeert zijn weg te vinden als leider van de eenheid. Wordt hij, net als Patrick voor hem, gedwongen om zich tot misdaad te wenden om het te bestrijden?

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905