Seizoen 19

01
The First 48 - In A Lonely Place
Aflevering 1: In A Lonely Place

In New Orleans wordt het verbrande lichaam van een doodgeschoten jonge moeder in een kofferbak gevonden. Een avondje uit werd meteen haar laatste avond.

Lees meer
02
The First 48 - Old Wounds
Aflevering 2: Old Wounds

In Tulsa wordt een jonge vrouw vanuit een auto doodgeschoten, terwijl haar vriend, het vermoedelijke doelwit, ongedeerd blijft. Leatherman praat met een groep tieners en duikt in een langdurig sluimer...

Lees meer
03
The First 48 - Bloodline
Aflevering 3: Bloodline

Als een voormalige marinier wordt doodgeschoten als hij z'n gestolen fiets probeert terug te krijgen, gaat rechercheur Matt Frazier op jacht naar een moeilijk te vinden criminele familie.

Lees meer
04
The First 48 - Bad Romance/Out Of Control
Aflevering 4: Bad Romance/Out Of Control

In Minneapolis wordt een jong Somalisch meisje in bed geëxecuteerd. Brigadiers Charlie Adams en Chris Thomsen ontdekken een geheime relatie die wellicht dodelijk was.

Lees meer
05
The First 48 - Down On Bourbon/Deadly Trap
Aflevering 5: Down On Bourbon/Deadly Trap

New Orleans schrikt op als twee mensen op Bourbon Street worden neergeschoten. In Tulsa is een doodgeschoten man wellicht in de val gelokt.

Lees meer
07
The First 48 - Dangerous Business
Aflevering 7: Dangerous Business

Als een tiener uit een buitenwijk gedood wordt tijdens een overval, moet een rechercheur uit Minneapolis, Emily Dunphy, uitzoeken wie van z'n vrienden hem heeft verraden.

Lees meer
08
The First 48 - Mother Of Two
Aflevering 8: Mother Of Two

Als een jonge vrouw naakt en gewurgd in haar auto wordt aangetroffen, ontdekt een rechercheur uit Tulsa, John Brown, een donkere obsessie die verkeerd is afgelopen.

Lees meer
09
The First 48 - Snapshot
Aflevering 9: Snapshot

In Tulsa wordt een jonge moeder van vier kinderen langs de weg doodgeschoten. De enige aanwijzing die de politie heeft, is een foto die ze vlak voor de moord nam.

Lees meer
11
The First 48 - 1000 Cuts/Draw
Aflevering 11: 1000 Cuts/Draw

In Tulsa wordt een onschuldige vrouw vermoord met een slagersmes. In Atlanta wordt een geliefde patriarch doodgeschoten als een dominospel levensgevaarlijk wordt.

Lees meer
12
The First 48 - The Invitation
Aflevering 12: The Invitation

Als een jonge man wordt doodgeschoten tijdens een motelfeest ontdekt rechercheur Justin Ritter uit Tulsa dat een foto op Facebook een reeks gevaarlijke gebeurtenissen kan hebben ontketend.

Lees meer
13
The First 48 - Sudden Death/Devil At The Door
Aflevering 13: Sudden Death/Devil At The Door

In New Orleans wordt een man op klaarlichte dag geëxecuteerd. Rechercheur Ryan Vaught moet angst en wantrouwen op straat overwinnen om de dader te vinden.

Lees meer
14
The First 48 - Bad Tempered / The Bully
Aflevering 14: Bad Tempered / The Bully

In Atlanta wordt een conciërge uit wrok doodgeschoten. En in Tulsa sterft een jongeman doordat een belager te ver gaat.

Lees meer
15
The First 48 - Room For The Night / Down and Out
Aflevering 15: Room For The Night / Down and Out

Rechercheur Rob Barrere start een onderzoek wanneer drie mannen elkaar in een motelkamer ontmoeten en een van hen dood eindigt. In Tulsa start rechercheur Ronnie Leatherman de zaak van een man die 21 ...

Lees meer
16
The First 48 - Killer Contact
Aflevering 16: Killer Contact

Wanneer een jonge man in zijn busje wordt doodgeschoten, onderzoekt de afdeling moordzaken van Tulsa zijn laatste uren en raakt verstrikt in een web van leugens.

Lees meer
17
The First 48 - Chopper
Aflevering 17: Chopper

Wanneer een vader van twee kinderen in Atlanta met een AK-47 wordt neergeschoten, moet nieuwkomer detective Scott Berhalter leugens en alibi's doorzoeken om zijn moordenaars te vangen.

Lees meer
18
The First 48 - Mr New Orleans/No Shelter
Aflevering 18: Mr New Orleans/No Shelter

De afdeling moordzaken van New Orleans werkt aan de dood van een neergestoken beruchte lokale crimineel. In Minneapolis zorgt een ruzie onder vrienden ervoor dat een vrouw op brute wijze in een bussta...

Lees meer
19
The First 48 - Taken for a Ride
Aflevering 19: Taken for a Ride

In Atlanta duikt bij een onbezonnen moord voor een basisschool een bekende naam op.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
The First 48

Beschrijving:

Als een onschuldige vader gruwelijk wordt neergestoken, duikt rechercheur Justin Ritter uit Tulsa in de duistere, gevaarlijke wereld van meth-verslaving om een gestreste moordenaar tegen te houden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905