Seizoen 1

01
The Long Road Home - The Road To War
Aflevering 1: The Road To War

Wanneer de nieuwkomers bij de 1st Cavalry Division in Sadr City in Bagdad zich installeren, loopt een peloton in een hinderlaag. Het nieuws leidt tot veel ongerustheid aan het thuisfront.

Lees meer
02
The Long Road Home - The Eye of The Storm
Aflevering 2: The Eye of The Storm

Het peloton van luitenant Shane Aguero ligt nog onder vuur in Sadr City en verdedigt zich vanuit een Iraaks huis. De gemoederen lopen hoog op door een tragedie die het peloton uit elkaar kan rukken.

Lees meer
03
The Long Road Home - Into The Unknown
Aflevering 3: Into The Unknown

Kapitein Troy Denomy en luitenant-kolonel Gary Volesky proberen het peloton van luitenant Shane Aguero te redden. Er vallen veel slachtoffers.

Lees meer
04
The Long Road Home - In The Valley of Death
Aflevering 4: In The Valley of Death

De 1st Cavalry Division kan geen kant op, hun ‘vredesmissie’ blijft een nachtmerrie. Denomy en Volesky doen nog een reddingspoging.

Lees meer
05
The Long Road Home - The Choice
Aflevering 5: The Choice

De soldaten zitten vast in een Iraaks huis en de spanning loopt hoog op terwijl ze wachten op hun redding. Jassim al-Lani wordt beproefd.

Lees meer
06
The Long Road Home - A City Called Heaven
Aflevering 6: A City Called Heaven

Soldaat Tomas Young wordt geconfronteerd met de realiteit van oorlogvoering. De slachtoffers nemen toe en Denomy doet nogmaals een reddingspoging.

Lees meer
07
The Long Road Home - Abandon Hope
Aflevering 7: Abandon Hope

Bourquin doet een wanhopige poging om gevonden te worden en probeert helikopters te seinen. In Fort Hood komt er meer nieuws binnen vanuit Sadr City, waar de gezinnen het moeilijk mee hebben.

Lees meer
08
The Long Road Home - Always Dream of Me
Aflevering 8: Always Dream of Me

Acht uur en zeven minuten na de eerste schoten worden de mannen herenigd. Deze ervaring blijft de soldaten in Sadr City en Fort Hood altijd kwellen, maar eerst moeten de gesneuvelden worden geëerd.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
The Long Road Home

Beschrijving:

De nieuwe mannen van de eerste divisie beginnen aan een hopeloze reddingsmissie. Een van hun pelotons is overvallen door duizenden vijandelijke opstandelingen in de achterbuurt van Bagdad.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905