Actors in season:

John Malkovich, Cecile De France, Jude Law

Seizoen 1

01
The New Pope - The New Pope
Aflevering 1: The New Pope

Terwijl paus Pius XIII in coma ligt, doet kardinaal Voiello een onvoorspelbare zet tijdens het vastgelopen pauselijk conclaaf.

Lees meer
02
The New Pope - The New Pope - 2
Aflevering 2: The New Pope - 2

Voiello, Guiterrez, Assente, Aguirre en Sofia maken een reis naar het Verenigd Koninkrijk om de verleidelijke maar breekbare Sir John Brannox aan te spreken.

Lees meer
03
The New Pope - The New Pope - 3
Aflevering 3: The New Pope - 3

Als Sir John naar het Vaticaan vertrekt, lijkt alles volgens plan te verlopen. Maar de staatssecretaris had de volgende stap van kardinaal Spalletta nooit kunnen voorspellen.

Lees meer
04
The New Pope - The New Pope - 4
Aflevering 4: The New Pope - 4

Johannes Paulus III reist naar Venetië om Pius XIII te bezoeken. Ondertussen vraagt een tragedie in Lourdes om de aanwezigheid van de nieuwe paus.

Lees meer
05
The New Pope - The New Pope - 5
Aflevering 5: The New Pope - 5

Johannes Paulus III ontmoet Sharon Stone, die hem op nieuwe ideeën brengt. Ondertussen verdiept de band tussen de paus en Sofia zich.

Lees meer
06
The New Pope - The New Pope - 6
Aflevering 6: The New Pope - 6

Priester Leopold Essence tipt Sofia Dubois over de duistere geheimen van haar man, wat haar tot een schokkende ontdekking brengt. Ondertussen spreekt paus Johannes Paulus III met kardinaal Spalletta o...

Lees meer
07
The New Pope - The New Pope - 7
Aflevering 7: The New Pope - 7

Lenny wordt wakker en probeert een gewonde familie te helpen, terwijl een nieuwe bedreiging voor de kerk dichterbij komt.

Lees meer
08
The New Pope - The New Pope - 8
Aflevering 8: The New Pope - 8

Nadat hij de geheimen van Johannes Paulus III heeft ontdekt, begint Voiello met zijn plan om de macht terug te krijgen. Ondertussen keert Lenny Belardo in het geheim terug naar het Vaticaan.

Lees meer
09
The New Pope - The New Pope - 9
Aflevering 9: The New Pope - 9

Pius XIII en Johannes Paulus III worden gedwongen de confrontatie aan te gaan wanneer terroristen een priester en zes studenten gijzelen in Ventotene.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
The New Pope

Beschrijving:

Deze serie, een vervolg op "The Young Pope", begint met Jude Law's Paus Pius XIII in een coma terwijl de Heilige Stoel op zoek is naar een vervanger.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905