Seizoen 1

01
Titanic - Drain The Titanic
Aflevering 1: Drain The Titanic

Nieuw wetenschappelijk onderzoekt geeft een duidelijker beeld van hoe de Titanic precies is gezonken en er zijn nieuwe theorieën die kunnen verklaren waarom hij in tweeën brak.

Lees meer
02
Titanic - Save The Titanic With Bob Ballard
Aflevering 2: Save The Titanic With Bob Ballard

Sinds de ontdekking van de laatste rustplaats van de Titanic wordt de locatie geplunderd door toeristen en schatzoekers. We volgen dr Bob Ballard op een missie om deze historische plek te beschermen.

Lees meer
03
Titanic - Titanic's Fatal Fire
Aflevering 3: Titanic's Fatal Fire

Volg Titanic-expert Senan Molony op zijn missie om te bewijzen dat een brand, en niet een ijsberg, de oorzaak was van het zinken van de Titanic, de meest omstreden scheepsramp aller tijden.

Lees meer
04
Titanic - Bob Ballard Specials Titanic's Nuclear Secret
Aflevering 4: Bob Ballard Specials Titanic's Nuclear Secret

Het was het grootste schip aller tijden, maar zijn laatste rustplaats bleef lange tijd een mysterie. Wat is het verband tussen de ontdekking van het wrak en de duisterste dagen van de Koude Oorlog?.

Lees meer
05
Titanic - Back To The Titanic
Aflevering 5: Back To The Titanic

Voor het eerst in 15 jaar duiken onderzoekers weer het water in om ongelooflijk gedetailleerde beelden van de Titanic te filmen, teneinde nieuw licht te werpen op het snelle verval van het schip.

Lees meer
06
Titanic - Titanic: Case Closed
Aflevering 6: Titanic: Case Closed

Tim Maltin onderzoekt nooit gehoord bewijsmateriaal en details die over het hoofd zijn gezien om de werkelijke oorzaak van het zinken van de Titanic te onthullen -een simpel geval van gezichtsbedrog.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Titanic

Beschrijving:

Meer dan 100 jaar na haar ondergang blijft het zinken van de Titanic een van de meest tijdloze en tragische gebeurtenissen. National Geographic brengt een eerbetoon aan het schip haar opvarenden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905