Seizoen 1

01
TRAFFICKED - In Plain Sight
Aflevering 1: In Plain Sight

Van de dodelijkste opioïdencrisis in de geschiedenis tot valsmunterij en wapensmokkel, Mariana van Zeller legt illegale praktijken bloot die recht voor onze neus plaatsvinden.

Lees meer
02
TRAFFICKED - Outlaw Motorcycle Gangs
Aflevering 2: Outlaw Motorcycle Gangs

Mariana van Zeller duikt in de gewelddadige wereld van motorbendes. Ze laat zich niet afschepen door de strikte zwijgcode en interviewt leden van drie grote clubs om meer te weten te komen.

Lees meer
03
TRAFFICKED - Black Market Marijuana
Aflevering 3: Black Market Marijuana

Mariana maakt een wilde reis door de florerende zwarte markt voor marihuana in Californië en spreekt de mensen die torenhoge winsten maken dankzij de explosief gestegen vraag.

Lees meer
04
TRAFFICKED - Stolen Cars
Aflevering 4: Stolen Cars

Autodiefstal in Amerika neemt toe. De auto's worden vaak naar West-Afrika gesmokkeld, en Mariana achtervolgt de spelers die het meest profiteren van deze transcontinentale toeleveringsketen.

Lees meer
05
TRAFFICKED - Black Market Surgery
Aflevering 5: Black Market Surgery

Mariana onderzoekt de louche wereld van de clandestiene plastische chirurgie. In de goedkope klinieken van Miami ontdekt ze dat hebzuchtige artsen de dood van patiënten op hun geweten hebben.

Lees meer
06
TRAFFICKED - Meth
Aflevering 6: Meth

Tijdens een helse trip door de Amerikaanse drugscrisis volgt Mariana van Zeller een meth-supersnelweg van een lab in Mexico naar Amerikaanse gebruikers met als gids een sluwe, meth rokende dealer.

Lees meer
07
TRAFFICKED - Tigers
Aflevering 7: Tigers

De zwarte markt voor tijgers en lichaamsdelen van tijgers is gruwelijk. Mariana ontmoet de meedogenloze smokkelaars en diens vijanden om de verontrustende realiteit achter deze wereld te bespreken.

Lees meer
08
TRAFFICKED - Cocaine
Aflevering 8: Cocaine

Ondanks de 'war on drugs', is de cocaïneproductie in Amerika enorm. Mariana van Zeller volgt een smokkelroute van de Peruviaanse jungle en Colombia tot aan Miami en ontmoet smokkelaars en agenten.

Lees meer
09
TRAFFICKED - Counterfeiting
Aflevering 9: Counterfeiting

Mariana reist naar de onderwereld van Peru waar zeer succesvol geld wordt vervalst. Ze ontmoet gangsters die dollars namaken en laat zien hoe criminele families in Lima een fortuin vergaren.

Lees meer
10
TRAFFICKED - Scam
Aflevering 10: Scam

Mariana reist van het gewelddadige Montego Bay naar de rijke buurten in Tel Aviv op zoek naar oplichters en hoort van deze hondsbrutale criminelen waarom Amerikanen het perfecte doelwit zijn.

Lees meer

Over de serie

Genres: Mensen
Jaar: 2021
National Geographic
TRAFFICKED

Beschrijving:

Mariana van Zeller onderzoekt 's werelds gevaarlijkste zwarte markten.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905