Seizoen 1

01
Trafficked - Assassins
Aflevering 1: Assassins

Huurmoordenaars vermoorden jaarlijks zo’n 3000 mensen wereldwijd, maar we weten niet veel over ze. Hoe komen mensen daar terecht? Mariana neemt een kijkje in de wereld van de huurmoordenaars.

Lees meer
02
Trafficked - Sextortion
Aflevering 2: Sextortion

Mariana doet onderzoek naar een nieuwe manier van oplichten: sextortion. Ze gaat in de Filipijnen op zoek naar een oplichter die een Amerikaans slachtoffer tot het uiterste dreef.

Lees meer
03
Trafficked - Body Parts
Aflevering 3: Body Parts

Elk jaar worden er miljarden verdiend met de handen in lichaamsdelen. Toch blijft dit grotendeels verborgen voor de rest van de mensheid.

Lees meer
04
Trafficked - Black Market Meds
Aflevering 4: Black Market Meds

Medicijnen zijn in de VS duurder dan waar ook ter wereld. 20 miljoen Amerikanen gaan naar de zwarte markt.

Lees meer
05
Trafficked - Apes
Aflevering 5: Apes

Mariana gaat naar Congo en duikt in de illegale handel in wilde apen. Ze volgt de handelsketen van de stropers naar de kopers.

Lees meer
06
Trafficked - Migrant Smugglers
Aflevering 6: Migrant Smugglers

Mariana gaat naar Mexico om onderzoek te doen naar mensenhandel de VS in. Ze volgt een route van meer dan 3000 kilometer van Tapachula naar de grens om te ontdekken wie eraan verdient.

Lees meer
07
Trafficked - The Drug Mule Scam
Aflevering 7: The Drug Mule Scam

Rodney Baldus is een Amerikaan van 66 die vastzit in de gevangenis in Mozambique wegens drugssmokkel. Mariana ontdekt hoe criminele organisaties oudere Amerikanen erin luizen.

Lees meer
10
Trafficked - MDMA
Aflevering 10: MDMA

Na een alarmerend bericht van haar zoons middelbare school over MDMA start Mariana een onderzoek naar de 'liefdesdrug'. Ze volgt het spoor vanuit LA terug naar het bloeiende epicentrum in Nederland.

Lees meer
11
Trafficked - Black Market Organs
Aflevering 11: Black Market Organs

Dagelijks sterven wereldwijd honderden mensen wegens een gebrek aan beschikbare organen. Dat heeft geleid tot een wereldwijde orgaanhandel waar veel geld in omgaat.

Lees meer
12
Trafficked - LSD
Aflevering 12: LSD

Dankzij een groeiend vertrouwen in zijn genezende werking maakt LSD een comeback. Mariana gaat op zoek naar een van de weinige producenten op deze wereldmarkt om de geheimen erachter te ontdekken.

Lees meer
13
Trafficked - Ghost Guns
Aflevering 13: Ghost Guns

Mariana duikt in de wereld van spookwapens -niet te traceren wapens die online als bouwpakket te vinden zijn- en de groeiende zwarte markt die deze dodelijke wapens in gevaarlijke handen brengt.

Lees meer
14
Trafficked - Terrorist Oil
Aflevering 14: Terrorist Oil

Mariana maakt een reis van 4800 kilometer van Afrika naar het Midden-Oosten om te laten zien hoe de lucratieve zwarte handel in gestolen olie gevaarlijke terreurbewegingen financiert.

Lees meer
15
Trafficked - Cocaine Queens
Aflevering 15: Cocaine Queens

Mariana van Zeller duikt in het lucratieve wereldje van de cocaïnesmokkel. Ze ontmoet de nieuwe garde die ongezien steeds meer macht vergaart: las jefas, oftewel de bazinnen.

Lees meer
16
Trafficked - Romance Scams
Aflevering 16: Romance Scams

In 2020 alleen al hebben oplichters Amerikanen meer dan 600 miljoen dollar weten te ontfutselen. In Ghana ontmoet Mariana oplichters die op datingapps en sociale media op zoek zijn naar doelwitten.

Lees meer
17
Trafficked - Amazon Mafia
Aflevering 17: Amazon Mafia

Mariana van Zeller gaat het Amazoneregenwoud in om de daders van recente moorden en ontbossingen te ontmaskeren.

Lees meer
18
Trafficked - Fish Pirates
Aflevering 18: Fish Pirates

Mariana reist van Boston naar de westkust van Afrika om onderzoek te doen naar een internationaal netwerk van illegale vissers, dat miljarden binnenharkt ten koste van de oceanen.

Lees meer
19
Trafficked - Fentanyl
Aflevering 19: Fentanyl

Fentanyl is 100 keer sterker dan morfine en is weer helemaal terug op de zwarte markt. Mariana heeft een ontmoeting met de dealers die deze dodelijke drug verspreiden.

Lees meer
20
Trafficked - Pimps
Aflevering 20: Pimps

Mariana duikt onder in de wereld van de illegale seks en spreekt af met pooiers die vertellen hoe ze hun slachtoffers overhalen en hoeveel levens ze verpesten om geld te verdienen.

Lees meer
21
Trafficked - Guns
Aflevering 21: Guns

Mariana krijgt toegang tot een gewelddadige Mexicaanse kartel en laat zien hoe Amerikaanse wapens het land in gesmokkeld worden. Dan gebeurt er iets onverwachts.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Trafficked

Beschrijving:

Mariana van Zeller onderzoekt 's werelds gevaarlijkste zwarte markten.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905