Aflevering 2: Vernon Subutex S01E02

Beschrijving van de aflevering:

Geschokt door de dood van Alex en berooid en dakloos zoekt Vernon een bank om op te slapen. Hij kan in het appartement van zijn vriend Xavier, een mislukte scenarioschrijver, als die naar het Cannes Film Festival is voor “zaken”. Op een feestje voor de crème de la crème schept Xavier op over het testament van Bleach dat hij op beeld heeft. Uit angst voor wat de filmpjes zouden kunnen onthullen, stuurt de machtige producent Dopalet de Hyena en Anaïs om hem af om ze in beslag te nemen.

Actors in episode:

Lena Breban, Adele Guimard, Jean Baptiste Brouchet, Antoine Paulin, Marie-France Alvarez, Deborah Dulniau, Titouan Huitric, Badr Iffach, Zoe Moissakis, Rodolphe Couthouis, Stephanie Fatout, Marie Gili Pierre, Romain Duris, Celine Sallette, Laurent Lucas, Flora Woiry, Philippe Rebbot

Show more Show less

Over de serie

Genres: Crime Drama
Vernon Subutex

Beschrijving:

Vernon wordt uit zijn Parijse appartement gezet nadat hij zijn hippe platenzaak Revolver kwijtraakt. Hij moet nu zijn lang verloren vrienden uit de muziekscene het hof maken om een verblijfplaats te vinden. Zijn rockstervriend Alex Bleach heeft een comeback optreden dat eindigt in een tragedie.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905