Seizoen 1

03
War On Terror - The State 1, 1
Aflevering 3: The State 1, 1

Vier jonge Britse IS-rekruten gaan een nieuw leven opbouwen in Syrië. Jalal en Ziyaad krijgen gevechtstraining en Shakira en Ushna horen aan welke strenge regels vrouwen zich moeten houden.

Lees meer
04
War On Terror - The State 1, 2
Aflevering 4: The State 1, 2

De rekruten overdenken hun nieuwe leven in De Staat. Jalal en Ziyaad doen mee aan gevechten, Shakira ziet de gevolgen van een vatbm en Ushna is gechoqueerd door de wrede behandeling van vrouwen.

Lees meer
05
War On Terror - The State 1, 3
Aflevering 5: The State 1, 3

Usha is getrouwd met een strijder, maar Shakira slaat een aanzoek af. Jalal koopt een moeder en dochter om te voorkomen dat ze worden verkocht als seksslaven.

Lees meer
06
War On Terror - The State 1, 4
Aflevering 6: The State 1, 4

Ushna dringt steeds verder door in het IS-bolwerk. Shakira maakt zich zorgen dat Isaac wordt klaargestoomd om te strijden in de frontlinie, waardoor ze overweegt de Staat te verlaten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
War On Terror

Beschrijving:

Twintig jaar na 9/11 bedreigen terroristische groeperingen uit de hele wereld nog steeds onze veiligheid. We gaan mee op de geheime missies van de Amerikaanse militairen die deze dreigingen proberen tegen te gaan.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905