Seizoen 1

01
War On Terror - Chasing the Dragon: Narco Jihad
Aflevering 1: Chasing the Dragon: Narco Jihad

Agent Jeff Higgings is na 9/11 vastbesloten om een Afghaanse drugsbaas op te pakken en het verband tussen verdovende middelen en terrorisme aan het licht te brengen.

Lees meer
02
War On Terror - Terrorist Oil
Aflevering 2: Terrorist Oil

Mariana maakt een reis van 4800 kilometer van Afrika naar het Midden-Oosten om te laten zien hoe de lucratieve zwarte handel in gestolen olie gevaarlijke terreurbewegingen financiert.

Lees meer
07
War On Terror - Fighting Ghosts
Aflevering 7: Fighting Ghosts

Ben Middendorf komt middelen te kort, maar is te dicht bij het commandocentrum van de Taliban om op te geven. Als er een vuurgevecht losbarst, valt het niet mee om de missie af te ronden.

Lees meer
08
War On Terror - Trapped By The Taliban
Aflevering 8: Trapped By The Taliban

Golf Company is al veertien dagen bezig met hun gruwelijkste missie tot nu toe. Ze gaan op pad met een Osprey op weg naar een riskante nachtelijke missie om het commandocentrum te vernietigen.

Lees meer
09
War On Terror - Homeward Bound
Aflevering 9: Homeward Bound

De laatste missie van Golf Company voor ze naar huis gaan, is om een drugshandel op te doeken. Als ze door de Taliban onder vuur worden genomen, raken ze elkaar kwijt in de strijd.

Lees meer
10
War On Terror - Son of Saddam
Aflevering 10: Son of Saddam

Irakese soldaat Latif Yahia blijkt sprekend op Uday te lijken, de oudste zoon van Saddam Hussein. Hij wordt de gevangenis in gegooid tot hij de rol van Udays dubbelganger op zich neemt.

Lees meer
11
War On Terror - Buried Alive
Aflevering 11: Buried Alive

Als aannemer Roy Hallums ontvoerd wordt in Irak, begint de Amerikaanse overheid aan een race tegen de klok om hem te vinden. Moord is geen zeldzaamheid, dus zijn dagen zijn geteld.

Lees meer
12
War On Terror - Hell On Earth: The Fall of Syria and The Rise of Isis
Aflevering 12: Hell On Earth: The Fall of Syria and The Rise of Isis

In tijden van radicalisering en terrorisme onderzoekt Sebastian Junger de 'failed state' Syrië door de lens van zijn eigen ervaringen.

Lees meer
13
War On Terror - Cyber Terror
Aflevering 13: Cyber Terror

Een exclusief kijkje in de wereld van hackers. Een groep probeert bankcomputers te hacken, terwijl een IS-hacker zelfmoordterroristen probeert te ronselen voor aanslagen op toeristenbestemmingen.

Lees meer
14
War On Terror - Fighting Isis
Aflevering 14: Fighting Isis

Schrijver Neil Shea reist naar hartje Koerdistan. Hij wil de Koerdische strijders ontmoeten die de grens met de meest gevreesde terroristische organisatie ter wereld bewaken.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
War On Terror

Beschrijving:

Twintig jaar na 9/11 bedreigen terroristische groeperingen uit de hele wereld nog steeds onze veiligheid. We gaan mee op de geheime missies van de Amerikaanse militairen die deze dreigingen proberen tegen te gaan.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905