Aflevering 2: Hull Blitz

Beschrijving van de aflevering:

Stephen Taylor en Suggs zitten in Lincolnshire tot hun knieën in de modder, terwijl ze de overblijfselen opgraven van een Bolton Paul Defiant-vliegtuig, neergeschoten tijdens de Hull Blitz.

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2018
WW2 Treasure Hunters

Beschrijving:

WW2 Treasure Hunters keert terug voor de tweede serie met Suggs, de voorman van Madness. De serie gaat over Stephen Taylor , de grootste amateuronderzoeker van de Tweede Wereldoorlog, opnieuw samen met geschiedenisliefhebber Suggs . De programma’s volgen Suggs en Taylor, terwijl zij vergeten oorlogsverhalen tot leven brengen door voorwerpen op te graven op voormalige militaire locaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Met behulp van de modernste technologie, originele archieven en kaarten werkt het duo samen met een team van deskundigen om de beste plaatsen voor onderzoek te bepalen en vervolgens uitgebreide opgravingen te doen. Het duo vindt allerlei interessante items, waaronder id-plaatjes van WO 1-soldaten, bajonetten van Lee Enfield 303s en zelfs een oud condoomblikje.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905