Seizoen 1

27
WWII - Conquering Living Space
Aflevering 27: Conquering Living Space

Juni 1941. Hitler lanceert een verrassingsaanval tegen de Sovjet-Unie – Operatie Barbarossa.

Lees meer
28
WWII - The Decisive Fight
Aflevering 28: The Decisive Fight

Oktober 1941. Hitler verwacht een succesvolle invasie van de Sovjet-Unie, maar zijn troepen zijn niet voorbereid op de Russische winter en bevriezen in hun tanks.

Lees meer
29
WWII - The Big Rift
Aflevering 29: The Big Rift

Na de Tweede Wereldoorlog vierden de geallieerden de overwinning en de wereldvrede. Maar achter de schermen was er een verraderlijke confrontatie in de maak: de Koude Oorlog.

Lees meer
30
WWII - The Escalation of Fear
Aflevering 30: The Escalation of Fear

Het Amerikaanse Marshallplan zou Europa opnieuw moeten opbouwen en voorkomen dat het communistisch werd, maar dat lieten de totalitaire leiders Ho Chi Minh, Stalin en Mao Zedong niet zomaar gebeuren.

Lees meer
31
WWII - Drain The Last Wrecks of WWII
Aflevering 31: Drain The Last Wrecks of WWII

Door de oorlogsschepen van WO II uit de oceanen te halen, komen ook de tragische verhalen over Hitlers onderzeeërs, Japanse kamikazevliegtuigen en Amerikaanse bommenwerpers naar boven.

Lees meer
32
WWII - Pow Jungle Escape
Aflevering 32: Pow Jungle Escape

Survivalist Hazen Audel treedt letterlijk in de voetsporen van de elf Amerikaanse soldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog op bizarre wijze ontsnapten uit een krijgsgevangenkamp op de Filipijnen.

Lees meer
33
WWII - Death In The Outback
Aflevering 33: Death In The Outback

Survivalist Hazen Audel treedt letterlijk in de voetsporen van vier vliegeniers die tijdens een mislukte bombardementsvlucht in de Tweede Wereldoorlog op een afgelegen eiland in Australië belandden.

Lees meer
34
WWII - Wounded Warrior
Aflevering 34: Wounded Warrior

De USS Silversides moest Japanse versterkingen weghouden bij Guadalcanal, kreeg te maken met dieptebommen, een vastgelopen torpedo en een spoedoperatie, maar bracht toch 23 schepen tot zinken.

Lees meer
35
WWII - Submarine Raiders
Aflevering 35: Submarine Raiders

Dankzij officier Eugene Fluckeys ongekende technieken werden Japanse schepen vernietigd, de kust belaagd en werd er een groep saboteurs op een eiland gedropt om daar een trein op te blazen.

Lees meer
36
WWII - Road To D-Day
Aflevering 36: Road To D-Day

1944 - In heel Engeland bereiden de geallieerden zich voor op de grootste amfibische invasie in de geschiedenis. De weg naar D-Day is begonnen.

Lees meer
37
WWII - Hitler's Vengeance Weapons
Aflevering 37: Hitler's Vengeance Weapons

1942 - Hitler wil wraak voor de meedogenloze bombardementen op Duitse steden door de geallieerde luchtmacht. In een geheime onderzoeksfaciliteit ontwikkelen zijn wetenschappers 's werelds eerste kruis...

Lees meer
38
WWII - Road to Berlin
Aflevering 38: Road to Berlin

December 1944 - Hitler lanceert een grootscheepse aanval op het westelijk front in België en Luxemburg. In kleine steden staan geallieerde pelotons ver in de minderheid tegenover complete Duitse batal...

Lees meer
39
WWII - Dambusters
Aflevering 39: Dambusters

1943. Hitlers leger walst al bijna drie jaar door Europa.

Lees meer
40
WWII - Battle of the Bulge
Aflevering 40: Battle of the Bulge

December 1944. Hitler valt het westfront in België en Luxemburg aan.

Lees meer
41
WWII - Escape from Dunkirk
Aflevering 41: Escape from Dunkirk

Mei 1940. Hitlers leger heeft 400.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
WWII

Beschrijving:

De bloederige Tweede Wereldoorlog houdt iedereen nog altijd in z'n greep. Hitlers dictatorschap en de gruwelijkheden die zijn gepleegd tijdens de Holocaust hebben de wereld voorgoed veranderd.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905