Seizoen 1

01
ZeroZeroZero - La cargaison
Aflevering 1: La cargaison

De Italiaanse maffia is van plan cocaïne te kopen, maar de zoon van de Don dwarsboomt de deal. De Mexicanen gaan zitten om te verkopen, maar de speciale politie valt hen aan.

Lees meer
02
ZeroZeroZero - Soutien mexicain
Aflevering 2: Soutien mexicain

Lynwood sterft in de schietpartij met de Mexicaanse strijdkrachten. De strijdkrachten vermoeden een mol.

Lees meer
03
ZeroZeroZero - Le Miranda
Aflevering 3: Le Miranda

Terwijl Manuel en zijn team de gevolgen van hun keuzes onder ogen zien, krijgen Chris en Don Minu, die tegenover elkaar staan, te maken met gevaarlijke en onverwachte omstandigheden.

Lees meer
04
ZeroZeroZero - Escale forçée
Aflevering 4: Escale forçée

Terwijl de Lynwoods ervoor zorgen dat hun lading verder reist naar Gioia Tauro, zaaien Manuel en zijn team terreur en dood onder de narcos van Monterrey.

Lees meer
05
ZeroZeroZero - Sharia
Aflevering 5: Sharia

Terwijl het leiderschap van Don Minu wordt ondermijnd door verraad en machtsstrijd, worden de Lynwoods geconfronteerd met de gevaren van het oversteken van de Malinese woestijn.

Lees meer
06
ZeroZeroZero - Domination
Aflevering 6: Domination

Terwijl Chris en Emma op het punt staan de Marokkaanse grens over te steken, bouwen Manuel en zijn mannen in Mexico een leger op namens het Leyra-kartel, waardoor Manuel in de problemen komt.

Lees meer
07
ZeroZeroZero - Les liens du sang
Aflevering 7: Les liens du sang

In Calabrië begrijpen de vijanden van Don Minu dat de enige manier om de baas van de 'Ndrangheta definitief te destabiliseren is door de Lynwoods en hun lading voor eens en altijd te stoppen.

Lees meer
08
ZeroZeroZero - Pacte de sang
Aflevering 8: Pacte de sang

Eindelijk worden alle losse eindjes aan elkaar geknoopt. Terwijl de Lynwoods de consequenties van hun werk onder ogen moeten zien, moeten Don Minu en Manuel beslissen hoeveel ze willen betalen om hun ...

Lees meer

Over de serie

Genres: Crime
ZeroZeroZero

Beschrijving:

Een zending cocaïne baant zich een weg naar Europa, vanaf het moment dat een machtig kartel van Italiaanse criminelen besluit de cocaïne te kopen, tot de reizen door Mexico en de verscheping over de Atlantische Oceaan.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905