Heb jij ook een Smart TV?


Dim de lichten en kruip gezellig onder je tv-deken want voor alle gezellig-samen-thuisblijvers hebben we iets bijzonders.
Ontdek een uitbundig entertainmentaanbod met jouw favoriete programma's, de grootste films, spek-taculinaire wereldkeukens,
diepgaande documentaires, uitbundige sporten en hartverwarmende tv-series. En je kan deze bekijken met je Smart TV waarin de applicatie van TV VLAANDEREN is geïntegreerd!Pauze en Replay

Live, Restart/Replay en on demand kijken

Veel zenders

Meer dan 100 zenders

Ontdek het aanbod aan gratis filmsWelk merk heb jij?

SAMSUNG Smart TV

Smart TV SAMSUNGHeb jij een Smart TV van het merk SAMSUNG? Ontdek hieronder of jouw toestel compatibel is met onze Smart TV applicatie.Ontdek hier de toestellen


LG Smart TV

Smart TV LGHeb jij een Smart TV van het merk LG? Ontdek hieronder of jouw toestel compatibel is met onze Smart TV applicatie.Ontdek hier de toestellen
VESTEL Smart TV

Smart TV VESTELHeb jij een Smart TV van het merk VESTEL? Ontdek hieronder of jouw toestel compatibel is met onze Smart TV applicatie.Ontdek hier de toestellen


PANASONIC Smart TV

Smart TV PANASONICHeb jij een Smart TV van het merk PANASONIC? Ontdek hieronder of jouw toestel compatibel is met onze Smart TV applicatie.Ontdek hier de toestellen


ONTDEK ONZE TALRIJKE FILMSFilms voor ieders smaak. Of je nu een avonturier of fantasierijke dromer bent, je graag onderdompelt in de romantiek
of eens graag laat gaan bij een dramatische klassieker. Dankzij onze filmcatalogus krijg je een ruim aanbod aan films voor elk genre.

Een nieuwe tv ervaring met TV VLAANDEREN

Ontdek iets bijzonders

De Smart TV app is ontwikkeld voor alle tv-liefhebbers. Met de Smart TV app van TV VLAANDEREN kijk je direct naar je favoriete tv-programma’s zonder decoder. Ontdek het uitgebreid aanbod van TV VLAANDEREN, jouw vaste satelliet-tv, Live TV en meer dan 400 gratis te ontvangen internationale zenders. Je kunt de Smart TV app downloaden in de Application Store van je Smart TV. Kijk snel om meer te weten over jouw Samsung, LG of Vestel Smart TV.

MEER OVER JE SMART TV

Zo snel gaat het!


Volg deze 5 stappen en geniet ten volle van onze TV VLAANDEREN Smart TV applicatie:

Stap 1

Je beschikt over een schotel, een CI+ module en een satelliet tv-abonnement bij TV VLAANDEREN. Zorg dat je Smart TV verbonden is met het internet. Installeer nu eerst de Live TV-app van TV VLAANDEREN op je smartphone. Zoek de Live TV-applicatie in de Apple App Store of Google Play Store.

Ga naar "MIJN TV VLAANDEREN" en meld je aan. Activeer je Live TV-optie door op de button "Activeer Live TV" te klikken.

Stap 2

Stap 3

Start je Smart TV van het merk Samsung, LG of Vestel op. Ga naar de Application Store van je Smart TV en zoek de TV VLAANDEREN Smart TV applicatie. Installeer de applicatie. Er zal een welkomstscherm verschijnen met vervolgens een QR-code scanner.

Neem je smartphone en open de Live TV-applicatie. Ga naar "Menu" en vervolgens naar "Instellingen". Zoek vervolgens naar de functie "Koppel QR-code met je Smart TV" en hou je smartphone voor je Smart TV. De QR-code op je tv zal automatisch gescand worden. Dit kan enkele seconden in beslag nemen.

Stap 4

Stap 5

De Smart TV applicatie zal herstarten. Je kan nu ten volle genieten van alle Live TV-zenders op je Smart TV Samsung, LG of Vestel!

Heb je nog vragen?

 1. Met welke merken Smart TV's kan ik gebruiken maken van de Smart TV application?

  Momenteel bieden wij de TV VLAANDEREN Smart TV applicatie op Samsung, LG of Vestel Smart TV's. Alle Samsung TV's met modellen vanaf 2016 zijn compatibel met onze TV-app. Alle LG-TV's, met het besturingssysteem WebOS versie 3.0 vanaf 2015, zijn compatibel met onze TV-app.

  > Download hier de PDF voor alle tv-modellen van Samsung Smart TV
  > Download hier de PDF voor alle tv-modellen van LG Smart TV
  > Download hier de PDF voor alle merken en tv-modellen van Vestel Smart TV

 2. Ik ben al klant bij TV VLAANDEREN. Krijg ik ook toegang tot de Smart TV applicatie?

  Jouw toegang tot de TV VLAANDEREN Smart TV applicatie is volledig inbegegrepen in jouw satelliet-tv abonnement!

  Stap 1. Ga naar de appstore van je Samsung-, LG of Vestel Smart TV.

  Stap 2. Download de app, start deze op.

  Stap 3. Open vervolgens via je mobiel of tablet de Live TV App.

  Stap 4. Ga naar het menu en druk op instellingen.

  Stap 5. Kies vervolgens voor de optie ‘Koppel tv met QR-code’.(Zorg dat je ingelogd bent met je MIJN TV VLAANDEREN-account.)

  Stap 6. Richt je smartphone/tablet camera naar de QR-code op het tv-scherm.

  En je kan gaan genieten! Tip! Blijft je scherm zwart? Druk dan op ‘GUIDE’/'TV-Gids' op je afstandsbediening en kies er een zender uit om te kijken.

 3. Heb ik extra accessoires nodig voor de Smart TV applicatie en wat kosten die?

  Om te kunnen genieten van alle kanalen en zenders met de beste HD-kwaliteit, moet je beschikken over een TV VLAANDEREN CI+ module en een satelliet-tv-abonnement. Kies jouw abonnement in onze gespecialiseerde winkels of de online website van TV VLAANDEREN. Meer informatie over onze pakketten en accessoires kan je hier vinden. Opgelet: in sommige gevallen dient u eveneens over een aangepaste schotelantenne en ontvangstkop te beschikken.

1. De Live TV-optie van TV VLAANDEREN geeft je de kans om alle programma’s te kunnen bekijken op je smartphone of tablet, waar en wanneer je wilt.
Live TV kan je downloaden in de Application Store van je smartphone en is beschikbaar voor al onze klanten met het abonnement Basic Light, Basic en Basic+ en de formules All-in-One. Om ten volle van de zenders op jouw Smart TV te genieten zal je moeten beschikken over een Smart TV van het merk Samsung of LG (enkel compatibele modellen), een CI+ module, een satelliet-tv-abonnement (Basic Light, Basic of Basic Plus) en een ontvangstschotel.