2022 starten we met deze nieuwe films en series
Terug naar de blog

2022 starten we met deze nieuwe films en series

30/12/2021 Goed om te weten

2021 loopt stilaan op z’n einde. Een nieuw jaar, dat is niet alleen een frisse start voor velen, ook onze bibliotheek krijgt weer een frisse update met nieuwe series en films. Zo heb je in het nieuwe jaar steeds toegang tot de laatste nieuwigheden en echte klassiekers. Benieuwd wat 2022 voor je in petto heeft? We sommen de nieuwe series en films voor je op!

Nieuw in de STARZPLAY- bibliotheek

Nieuwe afleveringen van The Great seizoen 2

Onze favoriete komische dramaserie kreeg er een tweede seizoen bij. Iedere zondag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar in de bibliotheek.

Catharina de Grote is nog steeds op zoek naar een manier waarmee ze haar man Peter voorgoed uit de weg kan ruimen. Ondertussen bereidt ze zich voor op het moederschap, want ze is in blijde verwachting van haar eerste kindje.

Het tweede seizoen zit, net zoals het eerste seizoen, bomvol hilarische en bizarre scènes. Kijk iedere zondag een nieuwe aflevering via de TV VLAANDEREN APP.

Nieuwe afleveringen van Power Book II: Ghost seizoen 2

Ook Power Book II Ghost kreeg afgelopen maand een vervolg. In Power Book II: Ghost volgen we het leven van Tariq St. Patrick (gespeeld door Michael Rainey Jr.) Wanneer zijn vader overlijdt, beslist hij om zijn papa op te volgen in de drugswereld. Ondertussen probeert hij een goede balans te vinden tussen zijn activiteiten in de criminele wereld, zijn opleiding maar ook zijn familie. Al lijkt dat niet altijd te lukken…

Mamma Mia! (lancering op 1 januari)

Wanneer de twintigjarige Sophie (Amanda Seyfried) op het punt staat te trouwen, wil ze dolgraag weten wie nu juist haar vader is. Haar moeder, Donna (Meryl Streep), heeft haar nooit iets verteld over haar vader. Als Sophie in het dagboek van haar moeder ontdekt dat er drie mogelijke kandidaten zijn, nodigt ze hen alle drie uit voor haar huwelijk. Kan Sophie ontdekken welke van de mannen haar echte vader is en brengt dit plannetje haar huwelijk niet in gevaar?

Een hartverwarmende klassieker die nooit verveelt!

The Witch

Een koloniaal gezin uit de 17de eeuw probeert te overleven van de oogst van hun boerderij. Wanneer de oogsten keer op keer mislukken, ze geen voedsel meer hebben en de pasgeboren baby op mysterieuze wijze verdwijnt, geloven ze al snel in bovennatuurlijke krachten. De familie keert zich tegen elkaar waardoor het voor dit bovennatuurlijk wezen wel heel makkelijk is om bij hen binnen te treden.

Easy A (lancering op 16 januari)

Olive (gespeeld door Emma Stone) ziet haar reputatie naar de vaantjes gaan door roddels over haar liefdesleven. Maar er zijn ook voordelen aan deze wilde geruchten, want ze ontpopt zich van onzichtbaar meisje tot het gespreksonderwerp van de school. Die populariteit is ook de onpopulaire jongens niet ontgaan. Ze krijgt van heel wat onder hen de vraag om, tegen betaling, te doen alsof ze met hen geslapen heeft om zo hun eigen reputatie op te krikken. Voor ze het weet raakt Olive verstrikt in een gigantisch web aan leugens.

Crimson Peak (lancering in januari)

De Amerikaanse schrijfster Edith Cushing (Mia Wasikowska) verloor op jonge leeftijd haar moeder en kan haar moeilijk loslaten. Wanneer ze de Britse uitvinder Thomas Sharpe (Tom Hiddleston) ontmoet, valt ze direct voor zijn charmes. Haar leven lijkt er eindelijk wat op vooruit te gaan en ze besluiten samen te gaan wonen in het ouderlijke huis van Thomas. Maar hier krijgt Edith al gauw levensechte nachtmerries. Ze wordt achtervolgd door de geest van haar moeder, die haar voor iets probeert te waarschuwen.

Nieuw in de BBC- bibliotheek

Een nieuw seizoen voor Call The Midwife

In Call the Midwife volgen we het dagelijkse leven van enkele vroedvrouwen en verpleegsters in de jaren vijftig en zestig in Poplar, een wijk in Londen. Het was een arme buurt waar heel wat grote gezinnen dicht op elkaar leefden. De serie brengt zowel de harde realiteit, als de vreugde die de verloskundigen en nonnen voelden telkens wanneer ze nieuw leven in hun armen konden nemen.

Deze dramaserie toont ook enkele historische gebeurtenissen die een grote impact hadden (zoals de ontwikkeling van de pil en het thuis bevallen). Al deze vernieuwingen zorgden voor drastische veranderingen binnen de sector.

Call The Midwife is één van de meest populaire Britse historische drama’s aller tijden.

Nieuw seizoen van Death In Paradise

Engels agent Richard Poole is terug van weggeweest, voor een nieuw seizoen van de komische detectiveserie Death in Paradise. Hij zit tot zijn groot ongenoegen nog altijd vast op het Caribische eiland Saint-Marie. In dit tweede seizoen krijgt hij weer te maken met heel wat mysterieuze zaken zoals een piratenvloek, een vermoorde non en een voodoofestival.

Nieuw in de VIACOM- bibliotheek

Het nieuwe jaar brengt ook entertainment mee voor de allerkleinsten! De films van VIACOM maken namelijk vanaf nu ook deel uit van de TV VLAANDEREN Bibliotheek.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Ken je Nicky, Ricky, Dicky en Dawn al? Deze enthousiaste vierling heeft maar twee overeenkomsten: ze hebben dezelfde ouders en verjaren op dezelfde dag. Voor de rest zijn ze eigenlijk best verschillend. Ze gaan ruziënd door het leven, maar als ze elkaar nodig hebben, vormen ze wel een fantastisch team!

ALVINNN!!! and the Chipmunks

De alleenstaande vader Dave heeft zijn handen vol met zijn Chipmunks. Deze vrolijke eekhoorns halen heel wat kattenkwaad uit, maar op die schattige snoetjes kan je toch niet lang kwaad blijven?

Volg hun avonturen vanaf januari in de TV VLAANDEREN Bibliotheek!

iCarly

Carly en haar vrienden Freddie, Sam en Gibby besluiten samen een eigen internetshow te starten. De buurjongen van Carly, Freddie, is stiekem wat verliefd op haar dus biedt hij aan om de audities op te nemen met zijn camera. Wanneer Freddie per ongeluk deze video online zet, gaan de kijkcijfers snel omhoog. Zo is de internetshow geboren, waar ze niet alleen grappige sketches delen, maar ook interessante recepten, bizarre dansjes en nog zoveel meer.

Gratis inbegrepen voor APP TV Basic, APP TV Plus, Basic en Basic+

Wil je graag toegang tot de volledige bibliotheek boordevol films en series? Start vandaag nog met kijken via APP TV Basic of APP TV Plus. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, na slechts enkele minuten kan jij starten met kijken.

TV VLAANDEREN wenst je graag een gezond en schitterend 2022!