Deze nieuwe series in de Canal+ Series bibliotheek
Terug naar de blog

Deze nieuwe series zie je nu in de Canal+ Series bibliotheek

17/09/2021 Zenderaanbod

Canal+ Series voegt op regelmatige basis nieuwe titels toe zodat je heel het jaar door voorzien bent van kijkvoer. Benieuwd wat er nieuw is in de bibliotheek? We geven je een overzicht van al de nieuwigheden die je nu terugvindt in de Canal+ Series bibliotheek van TV VLAANDEREN.

1. La Porta Rossa

Seizoen 1 & 2

Agent Leonardo Cagliostro volgt de instructies van zijn superieuren niet op en gaat op zoek naar El Mexicano, een drugsdealer die heel wat doden op zijn geweten heeft door drugs te verhandelen onder de jonge mensen in de stad. Leonardo maakt hiermee een grote fout, want niet veel later wordt hij doodgeschoten. Sterven doet hij niet, hij wordt namelijk wakker naast zijn eigen lichaam.

Als ‘geest’ is hij niet in staat om de mysterieuze rode deur (la porta rossa) te vinden die hem toelaat om over te steken naar de andere kant. Daarom blijft hij tussen de levenden en kijkt hij toe hoe zijn collega’s zijn situatie onderzoeken. Hij ontdekt ook dat zijn vrouw, Anna Mayer, in groot gevaar is en doet er alles aan om haar te redden.

Deze serie heeft 2 seizoenen, ideaal voor een weekendje bingewatchen!

2. Interns

Na de uitbraak van een virus moet een team artsen tijdelijk in quarantaine. De onervaren stagiaires krijgen nu alle verantwoordelijkheid over de verschillende afdelingen en de patiënten. Alhoewel ze dachten dat deze quarantaine slechts 24 uur zou duren, blijkt dat deze voor onbepaalde tijd zal worden verlengd. Lukt het hen om alles in goede banen te leiden?

3. Pros & cons

Seizoen 1 & 2

In hun jonge jaren waren Erik (Lars Ranthe) en Nina (Lena Maria Christensen) oplichters. Ze kregen hierbij de hulp van handlanger Jacqueline. Het leven als criminelen hebben ze voorgoed achter zich gelaten toen Nina zwanger werd. Nu leiden ze een normaal leven met hun twee kinderen. Wanneer Jacqueline zoveel jaren later plots aan hun deur staat en hen chanteert, moeten ze een moeilijke beslissing nemen. Aanvaarden ze een allerlaatste miljoenenklus, of riskeren ze dat Jacqueline hun identiteit bekendmaakt?

Op 4 oktober gaat het tweede seizoen ook in première!

4.  Trust Me

Cath Hardacre werkt als verpleegster. Ze komt erachter dat het ziekenhuis waar ze werkt niet volledig volgens de juiste regels handelt en beslist om hier toch een opmerking over te maken. Dat brengt spijtig genoeg geen veranderingen met zich mee, maar zorgt voor haar ontslag.

Cath moet vervolgens een drastische beslissing nemen om voor haar dochtertje te kunnen blijven zorgen. Ze verhuist daarom naar Edinburgh en neemt de identiteit van haar beste vriendin aan. Voortaan gaat ze door het leven als Dr. Ally Sutton. Ze heeft niet alleen haar droombaan, maar wordt er ook verliefd op dé ideale man. Lukt het haar om haar droomjob te behouden en niet verstrikt te raken in nog meer leugens?

5. All The Way Up

Het talent van jonge rapper Clement wordt opgemerkt door één van de grootste Franse rappers. Dit is zijn kans, want Clement wil maar al te graag zelf doorbreken in de rapwereld. De twee rappers gaan een samenwerking aan en zijn succes neemt alleen maar toe. Spijtig genoeg zit er ook een donker kantje aan de rapwereld en brengt de rivaliteit tussen de twee rappers heel wat problemen met zich mee.

6.Spotless

Misdaadserie Spotless volgt het leven van Jean, een schoonmaker die zich bezighoudt met de opkuis van crime scenes. Hij heeft zijn leven op orde, tot zijn broer Martin terug in zijn leven opduikt en hem meesleept in de crimewereld. Vanaf dan ligt het gevaar continu op de loer. De twee broers worden niet alleen bedreigd door een gevaarlijke gangsterbaas, er komen ook donkere geheimen uit het verleden aan het licht. Kunnen ze ooit nog ontsnappen uit de misdaadwereld?

7. About Last Night

In About Last Night maak je iedere aflevering kennis met een andere groep vrienden. Ze vertellen elkaar over de meest bijzondere momenten uit hun leven, hoe grappig of bizar ze ook zijn. De afleveringen zijn elk slechts een vijftiental minuten lang, je kan ze dus makkelijk na elkaar kijken voor heel wat variatie en entertainment.

8. The Last Panthers

Een groep juwelendieven, de Pink Panthers, heeft jarenlang verschillende grote Europese steden onveilig gemaakt met gewelddadige diefstallen. De Europese juweliers zijn opgelucht wanneer er plots een einde komt aan de overvallen en de Pink Panthers voorgoed uit beeld verdwijnen. Ze denken even dat ze nu veilig zijn, maar dan wordt er plots een overval gepleegd die sterk lijkt op de overvallen van de Pink Panthers. Er is wel één belangrijk verschil: bij deze overval komt er tijdens de ontsnapping een meisje om het leven. Vervolgens starten zowel verzekeringsagente Naomi als de Frans-Algerijnse politieagent Khalil een zoektocht naar de gestolen diamanten.

9. The Five

Een vijfjarig jongetje, Jesse, verdwijnt wanneer hij aan het spelen is in een park. Twintig jaar later ontdekken onderzoekers dat zijn DNA aanwezig is op een crime scene. Een seriemoordenaar, Jakob Marosi, is ondertussen veroordeeld voor vijf andere moorden, maar nu beweert hij dat hij Jesse ook vermoord heeft. De vraag is: wat doet het DNA van Jesse op de moordlocatie? Bestaat er een kans dat hij nog leeft? De ouders van Jesse hadden alle hoop opgegeven, maar nu lijkt er nog een klein sprankeltje hoop te zijn.

10. Paris Police 1900

In première op 1 november

Het is het jaar 1899. President Félix Faure is net gestorven. Frankrijk dreigt volledig uit elkaar te vallen doordat extreemrechtse en antisemitische groeperingen en anarchisten het land verdelen. Politiechef  Louis Lepine, die reeds op pensioen was, wordt teruggeroepen om de orde in de stad te herstellen. Ondertussen wordt het lichaam van een onbekende vrouw in de Seine teruggevonden, en wordt de jonge inspecteur Antoine Jouin op deze zaak gezet. Wanneer hij ontdekt dat er meer aan de hand is en dat de staat grote geheimen heeft, moeten beiden samenwerken om Frankrijk van de ondergang te besparen.

11. Sanctuary

In première op 4 oktober

De 157-jarige dokter Helen Magnus was één van de eerste vrouwelijke dokters in de Royal College ten tijde van Victoriaans Engeland. Ze was de vrouw van Jack the Ripper, samen hadden ze een dochter Ashley. Alleen wist zij niet dat Jack the Ripper eigenlijk haar vader is.

De vader van Dokter Magnus richtte een sanctuary op, dit zijn plekken waar bovennatuurlijke wezens veilig zijn. Helen Magnus, die deze wezens opspoort en ze beschermt, heeft haar spectaculaire ouderdom verworven door zich continu tussen deze wezens te begeven.

Al deze series en nog zoveel meer vind je terug in de Canal+ Series catalogus van TV VLAANDEREN. Maak er fantastische tv-momenten van samen!