Fan van reality- tv? Deze shows zie je op tv
Terug naar de blog

Fan van reality- tv? Deze shows zie je op tv

13/04/2023 Op tv Goed om te weten

Reality-tv, dat is vaak drama, pure romantiek, de harde realiteit of gewoonweg fantastisch vermaak. Stiekem houden we er wel van om een kijkje te nemen in het leven van bekende Vlamingen, of om een sappig liefdesavontuur en dramatische ruzies te volgen. Er zijn genoeg realityprogramma’s op tv die jou veel uurtjes kijkplezier bezorgen. Wij verzamelden onze favoriete realityprogramma’s op tv en uit de Bibliotheek, die je zeker gezien moet hebben! De beste realityprogramma’s die je gezien moet hebben op televisie 

Boer Zoekt Vrouw op VTM

Onze guilty pleasure als het op reality-tv aankomt? Dat blijft Boer Zoekt Vrouw. We vinden het fantastisch als we de zoektocht van onze boeren kunnen volgen. Ook dit jaar kregen we de boeren en boerin nog niet te zien, maar moeten kandidaten het enkel en alleen op basis van hun voorstelling doen. De looks, die zijn ook voor ons dus nog een groot geheim.

Kasteelvrouwe Emmy op VTM 2 

Zaterdag kijk je naar Kasteelvrouwe Emmy, waarin we Emmy volgen die kamers heeft gerenoveerd voor haar gasten. Met de inkomsten van deze kamers hoopt ze de volledige restauratie van het kasteel te kunnen betalen. Het is een project van heel wat geld, en er lijkt maar geen einde te komen aan de gigantische werken. Maar Emmy geeft niet op, en doet er alles aan om haar gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. 

Blind Gekocht

Op donderdagen kijk je ‘s avonds naar het nieuwe seizoen van Blind Gekocht. Het team van experten selecteerde weer enkele koppels waarvoor ze op zoek gaan naar dé ultieme droomwoning. Het addertje onder het gras? De koppels geven hun zuurverdiende centjes uit aan een woning die door de experten uitgekozen werd, en hebben dus zelf geen inspraak. Bij de eerste bezichtiging lijkt die grote droom voor velen dan toch in duigen te vallen. Gelukkig gaan de experten daarna nog aan de slag om de woning om te toveren in een echte thuis. 

Viva La Feta 

Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis zijn terug van weggeweest. Na het eerste geslaagde seizoen ontvangen ze weer verschillende gasten in hun villa in Griekenland. Kunnen ze aan de hand van de tips op voorhand te weten komen welke bekende Vlamingen ze ontvangen? Dat zie je op maandagen om 21u. 

Met de Wind Mee 

Wouter begint aan één groot avontuur. Een maand lang volgt hij de wind en fietst hij maar liefst 100 kilometer per dag. Zo fietst hij in de eerste aflevering onder andere langs de Kalmthoutse Heide en naar Leerdam in Nederland. Daarna keert de wind en belandt hij terug in België. Op voorhand weet hij dus nooit waar hij terecht zal komen. Reality shows in onze Bibliotheek 

MTV staat bekend om de vele reality shows. Wist je dat we bij TV VLAANDEREN een aparte MTV-bibliotheek hebben, die je via de APP ontdekt? Hieronder vind je een overzicht van onze favoriete realityprogramma's. 

Catfish the TV Show 

Wat als je verliefd wordt op iemand, die je nog nooit in het echt gezien hebt? Dan schakel je de hulp in van Nev Schulman en zijn vriend Max, die voor jou op zoek gaan naar deze persoon. Zij brengen namelijk koppels samen die elkaar digitaal leerden kennen. In de meeste gevallen is de persoon aan de andere kant van het scherm, helemaal niet wie hij of zij zegt te zijn. Die schokkende ontdekking brengt dan heel wat emoties met zich mee. Catfish is dé ultieme reality show als je van geheimen en mysterie houdt. 

Messyness

Jongvolwassenen steken (on)bewust heel wat uit. Heb jij in je jonge jaren ook wilde avonturen meegemaakt? In Messyness delen Snooki en Tori Spelling de meest bizarre video’s die gemaakt werden tijdens dronken avonden of maffe momenten. Ze nodigen ook steeds andere gasten uit, die voor gepaste commentaren zorgen. 

Celebrity Ex On the Beach

Acht bekende vrijgezellen gaan samen op vakantie voor een zomer vol plezier en liefde. Maar dit plezierreisje verandert al snel in een ware nachtmerrie, wanneer hun ex-lieven het strand oplopen. De Tablet of Terror spaart niemand, en bepaalt wie met wie op date gaat. De nodige portie drama en hilarische momenten zijn gegarandeerd. 
Je leest het, veel reality-tv!

En al deze realityprogramma’s kan jij binnen enkele minuten volgen dankzij APP TV van TV VLAANDEREN. Je kiest jouw abonnement en kan vervolgens 30 dagen lang gratis naar al je favorieten kijken. Vergelijk de abonnementen hier. Niet overtuigd? Dan zeg je jouw abonnement in enkele kliks af. Veel kijkplezier!