Nieuw entertainment in de Bibliotheek van TV VLAANDEREN
Terug naar de blog

Nieuw entertainment in de Bibliotheek van TV VLAANDEREN

26/02/2024

Zo’n avond series bingewatchen of films kijken, er is niets gezelliger toch? Daarom vullen we de Bibliotheek dikwijls aan met nieuwe kijktips, zodat jij tijdens jouw avonden steeds naar het beste entertainment kan kijken. Benieuwd welke nieuwigheden we de komende maand voor je in petto hebben? Ontdek al onze nieuwe kijktips hieronder. 

PS: Via APP TV Basic of APP TV Plus kijk jij de eerste 30 dagen gratis

APP TV, dat is tv kijken via internet. Zo kijk jij waar en wanneer dat je wil naar tv en het aanbod uit onze Bibliotheek. Maak je account aan, kies het abonnement dat het beste bij je past en start direct met kijken. Tocht niet overtuigd na deze gratis testperiode? Dan zet jij jouw abonnement in enkele kliks stop. 

Exterior Night - binnenkort beschikbaar

Fan van politieke dramaseries? Dan moet je Exterior Night zeker gezien hebben. Deze serie is gebaseerd op waargebeurde feiten en draait rond de gebeurtenissen die eind jaren zeventig plaatsvonden in Italië. Terroristen van de Rode Brigades ontvoeren de Italiaanse premier Aldo Moro en houden hem gevangen. Elke aflevering wordt het verhaal vanuit een ander standpunt verteld. Zo zie je onder andere hoe de ontvoerders maar ook de vrouw van Aldo Moro en de Italiaanse premier van Binnenlandse Zaken de dagen van zijn ontvoering beleefd hebben. 

Wreck - binnenkort beschikbaar

Als je de voorkeur geeft aan een komische horrorserie, dan zal Wreck je zeker interesseren. Deze serie speelt zich af aan boord van de Sacramentum, een groot cruiseschip. De 19-jarige Jamie neemt er een job aan als lid van de bemanning om te onderzoeken wat er met zijn zus gebeurd is. Zij werkte drie maanden geleden op het schip en is nadien spoorloos verdwenen. Een plezierreisje wordt het zeker niet, want eens het schip vertrokken is, komen heel wat gruwelijke geheimen aan het licht. 

DE GAULLE (exclusive) - binnenkort beschikbaar

Het is het jaar 1940. Frankrijk gaat op dat moment zowel politiek als op militair vlak ten onder. Charles de Gaulle, de nieuw benoemde generaal, treedt toe tot de regering in Parijs, terwijl zijn vrouw Yvonne samen met de kinderen thuis blijft. Terwijl De Gaulle wil blijven vechten, moeten zijn vrouw en kinderen noodgedwongen vluchten voor de oprukkende Duitse troepen. 

MEDICI S1 / S2 – beschikbaar vanaf 31 maart 

Medici speelt zich af in het Florence van de vijftiende eeuw. Giovanni de Medici heeft een gigantisch imperium opgebouwd. Wanneer hij plotseling overlijdt, is het aan Cosimo en Lorenzo, zijn twee zonen, om de leiding over te nemen. Ze moeten het vervolgens opnemen tegen heel wat rivalen, die de macht van de de Medici’s graag willen afnemen. 

Genoeg series om te bingewatchen dus! ;-) Maak er gezellige avonden van!