Om te bingen: deze series kijk je nu via de TV VLAANDEREN Bib
Terug naar de blog

Om te bingen: deze series kijk je nu via de TV VLAANDEREN Bib

21/12/2023 Op tv Zenderaanbod Films & Series

Niets zo gezellig als een avondje series bingewatchen, toch? Goed nieuws als jij ook zo graag series in één keer verslindt, want we hebben weer een lijst toppers in de Canal+- Bibliotheek voor je klaarstaan. Van actie tot drama of misdaad: deze series kan je nu bingewatchen. Zit jij al klaar voor heel wat kijkplezier? 

Negotiator 

Fan van een portie actie? In Negotiator volg je commandant Gabriel Menck (gespeeld door Malvino Salvador), die als hoofd van onderhandelingen werkt voor GATE, een speciale politie-eenheid die instaat voor het afhandelen van crisissituaties in São Paulo.

Van gijzelingen tot ontvoeringen: in elke situatie moet het team zo snel mogelijk handelen om ervoor te zorgen dat er geen slachtoffers vallen. 

Senorita 89’ 

De muziekindustrie is een echte mannenwereld, en toch zijn er verschillende vrouwelijke pioniers die hebben bijgedragen aan innovatie en verandering binnen de sector. Senorita 89’ volgt het verhaal van enkele vrouwelijke baanbrekers, bekend en minder bekend, binnen de elektronische muziek. Benieuwd hoe zij impact creëerden? 

Bad Cop

Toen Jesko Starck, de broer van gangster Jan Starck, om het leven kwam tijdens een drugsdeal, liet hij zijn broer nog één ding beloven net voor hij stierf: hij moet de identiteit van Jesko aannemen om voor zijn familie te zorgen. Er is wel één klein detail: Jesko was actief als agent bij een lokaal politiebureau. 

De dag na zijn dood gaat gangster Jan van start als agent op het politiebureau waar zijn broer werkte. Hij komt al snel voor een dilemma te staan: hij kan zich focussen op het nemen van wraak voor de moord op zijn broer, of lost hij een ontvoeringszaak op om de 9-jarige Leon te redden? 

Crossfire

Wat een zorgeloze vakantie moest worden in een luxe Spaans hotel, werd een complete nachtmerrie. Een groep toeristen, waaronder Jo en haar familie en vrienden, wordt overvallen door gewapende mannen. En die overval zorgt niet alleen voor angst, maar zorgt er ook voor dat er geheimen aan het licht komen. 

Vernon Subutex 

Wanneer Vernon zijn trendy platenzaak Revolver kwijt raakt, wordt hij spijtig genoeg ook uit zijn appartement gezet. Hij is misschien alles kwijt, maar dat wil niet zeggen dat hij zijn dromen zomaar opgeeft. Vernon gaat vervolgens op zoek naar een nieuwe verblijfplaats, bij een van zijn vroegere vrienden uit de muziekwereld. 

Savages 

Zin in een politieke thrillerserie? In Savages volg je de laatste fase van de presidentscampagne van Idder Chaouch. Wanneer hij op de dag van de resultaten 

het slachtoffer wordt van een moordpoging, zorgt dit voor heel wat ophef. 

Reyka 

Reyka heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Na haar traumatische verleden wordt ze detective en onderzoekt ze een aantal brutale moorden die gepleegd werden door een seriemoordenaar in de suikerrietvelden van KwaZulu-Natal.

Al deze series zijn inbegrepen bij APP TV Basic en APP TV Plus 

Wil je direct starten met bingewatchen? Maak nu je account aan, kies het abonnement dat het beste bij je past en volg je favoriete series, films en programma’s via APP TV (tv via internet). Wist je trouwens dat je de eerste 30 dagen volledig gratis kijkt? Zo heb jij voldoende tijd om je abonnement uit te testen. Super, toch? 

Veel kijkplezier!