Wat is er nieuw op STARZPLAY en Canal+ Series?
Terug naar de blog

Wat is er nieuw op STARZPLAY en Canal+ Series deze maand?

3/12/2021 Zenderaanbod

STARZPLAY en Canal+ Series hebben in de maand december weer heel wat nieuwigheden voor je in petto! Niet alleen nieuwe seizoenen van je favoriete series, maar ook feel good kerstfilms mogen uiteraard niet ontbreken. Benieuwd wat je allemaal kan verwachten deze maand? We geven je een overzicht.

Nieuw op Canal+ Series

Possessions seizoen 1 (lancering 6/12)

In Israël wordt de trouw van de Franse Natalie één grote nachtmerrie wanneer ze beschuldigd wordt van de moord op haar eigen man. Er wordt een diplomaat vanuit Frankrijk overgevlogen om haar te helpen en de zaak te onderzoeken. Wanneer hij als een blok voor haar valt, weet hij niet of Natalie haar echte kant toont, of een gevaarlijk en manipulatief spelletje speelt.

Trust Me seizoen 2 (lancering 6/12)

In seizoen 1 volgden we verpleegster Cath Hardacre, die de identiteit van haar beste vriendin aannam. Hierdoor raakte ze helemaal verstrikt in een web van leugens.

Op 6 december kijk je naar het tweede seizoen van de serie, alleen is Cath Hardacre (Jodie Whittaker) nergens meer te bespeuren. Het tweede seizoen bestaat uit een volledig nieuwe cast. De hoofdrol is weggelegd voor Alfred Enoch, die de rol van Corporal Jamie McCain op zich neemt. Hij verblijft in het ziekenhuis nadat hij door een ruggenmergletsel verlamd raakte. Wanneer de patiënten in het ziekenhuis onverwachts één voor één sterven, denkt Jamie dat er meer aan de hand is. Maar hoe voer je een onderzoek uit wanneer je niet kan bewegen?

Nieuw op STARZPLAY

The Great seizoen 2 (lancering 19/12)

Heb je ook zo gelachen met het eerste seizoen van de komische drama The Great? Goed nieuws dan, want op 19 december kijk je naar het tweede seizoen, wat opnieuw vol donkere humor zit.

Catherine The Great is ondertussen zwanger van haar eerste kindje en is vastberaden om de troon over te nemen. Zo’n groot land leiden, dat kan ze toch in haar eentje? Alleen moet ze dan wel nog even haar man Peter elimineren.

Kerstfilms: ga je voor romantiek of horror?

De meest magische tijd van het jaar is niets zonder kerstfilms. STARZPLAY heeft daarom verschillende films in petto, zowel een volledige Santa’s Nice List (voor iedereen die braaf is geweest dit jaar en wel van wat romantiek houdt), en de Santa’s Naughty List, met de meest angstaanjagende horrorfilms. Op welke lijst sta jij dit jaar? ;-)

De Santa’s Nice List

Dear Secret Santa

Bankier en workaholic Jennifer beslist om vanuit Beverly Hills terug te gaan naar het kleine stadje waar ze is opgegroeid. Tijdens haar verblijf ontvangt ze brieven van een ‘secret admirer’ en heeft ze reden te geloven dat de brieven van haar vroegere buurjongen en verloren liefde Jack komen. Alleen is dat niet mogelijk, want hij is drie jaar geleden omgekomen tijdens een auto-ongeluk.

Een heerlijke kerstfilm met meer dan een sprankeltje liefde. Tatyana Ali speelt de hoofdrol, ze is ongetwijfeld bij velen bekend als ‘Ashley’ van The Fresh Prince of Bel Air.

Christmas Wonderland

Heidi verliet haar stadje om haar dromen achterna te gaan. Ze droomde namelijk van een carrière als schilder, alleen is dit haar niet gelukt en runt ze in de plaats een kunstgalerie. Wanneer ze terug naar huis keert en er haar ex Chris tegen het lijf loopt, beslissen ze samen om een kerstfeest te organiseren. Ze ontdekt er terug haar passie voor schilderen en staat voor een moeilijke keuze: gaat ze voor haar professionele carrière, of kiest ze voor het passievolle leven thuis?

Almost Christmas

Bijna een jaar na het overlijden van de liefde van zijn leven, besluit Walter (gespeeld door Danny Glover) om al zijn kinderen en hun gezinnen uit te nodigen om een traditionele kerst te vieren. Maar al snel realiseert hij zich dat er een echt kerstmirakel nodig zal zijn om de vrede te bewaren.

Met een sterke cast waaronder Danny Glover (Lethal Weapon), Omar Epps( House M.D.), Kimberly Elise (The Manchurian Candidate) en J.B. Smoove (Curb Your Enthusiasm en Spider-man: Far From Home).

Voor de horrorfans

Santa’s Naughty List

Krampus

De jonge Max beleeft geen fijne kerst, want zijn familie maakt alleen maar ruzie. Door het gebrek aan kerstsfeer komt er een eeuwenoude kwaadaardige kracht vrij, Krampus. Zijn doel? Alle ongelovigen straffen. Hij heeft het direct gemunt op de familie van Max. Hierdoor zijn ze gedwongen om samen te werken om voorgoed met de kwade geest af te rekenen.

Een film uit 2015 die al snel een Cult status verwierf, met Adam Scott (Parks and Recreation en The Secret Life of Walter Mitty) Toni Collette (Hereditary) en David Koechner (Anchorman 1 & 2).

The Blair Witch Project

Zo’n twintig jaar na de verdwijning van Heather, het zusje van James, gaat hij samen met zijn vrienden en de lokale inwoners naar het bos van de Blair Witch. Alhoewel ze denken dat het maar om een legende gaat, ontdekken ze snel dat er veel meer afspeelt in dit bos.

Saw

Het is ondertussen al een echte klassieker. De seriemoordenaar Jigsaw speelt in Saw psychologische spelletjes met zijn slachtoffers. Deze keer zijn Adam en Dr. Lawrence Gordon aan de beurt. Adam zit vast aan een pijp, terwijl Dr. Gordon geboeid is aan de andere kant van de kamer. Een waarschuwing: dit is niet voor gevoelige kijkers. ;-)

Saw: The Final Chapter (3D)

De corrupte agent Mark Hoffman wil wraak nemen op Jill, de vrouw van de intussen overleden John Kramer/Jigsaw. Ze licht daarom de politie in over zijn daden in ruil voor politiebescherming. Maar het laatste spelletje is al lang in gang gezet...

Deze film was bedoeld als laatste film in de Saw saga, maar sindsdien zijn er nog enkele films gemaakt.

The Grudge I & II

De Amerikaanse verpleegster Karen Davis (gespeeld door Sarah Michelle Gellar), woont en werkt in Tokyo. Wanneer ze voor thuisverpleging een bezoekje brengt aan een oude vrouw, wordt ze blootgesteld aan een mysterieuze vloek. Het huis is vervloekt en iedereen die het huis betreedt, wordt gewelddadig vermoord.

In het tweede deel maken we kennis met Aubrey, de zus van Karen, die naar Tokyo gestuurd wordt om haar zus terug naar huis te halen. Wanneer Karen dood gevonden wordt besluit Aubrey op ontdekking te gaan en de vloek verder te onderzoeken. Intussen lijkt de vloek ook al andere slachtoffers gemaakt te hebben op verschillende locaties. Komt er ooit een einde aan de gruwelijke moorden?

December is weer een maand boordevol nieuwigheden! Je ontdekt al deze series en films via de STARZPLAY en Canal+ Series bibliotheek, via jouw TV VLAANDEREN APP. Geniet ervan!