Seizoen 1

01
Big Cats - The Leopard Who Changed Her Spots
Aflevering 1: The Leopard Who Changed Her Spots

De driejarige luipaard Chipadzua heeft het geluk te zijn geboren in de bijzondere Luangwa-vallei in Zambia. Dankzij haar zeer toegeeflijke moeder heeft ze nooit op jacht hoeven gaan naar haar eigen vo...

Lees meer
02
Big Cats - A Leopard's Tale
Aflevering 2: A Leopard's Tale

Deze dappere luipaard werd al jong wees en heeft zichzelf leren jagen. Maar nu zit hij met brutale familieleden die komen stelen en wilde troepen hyena's houden hem constant in de gaten.

Lees meer
03
Big Cats - A Lion Legacy
Aflevering 3: A Lion Legacy

Ze voert de geduchte Worstenboomtroep aan, een gezelschap van onbeschaamde buffelsdodende jagers. Onder haar leiding heeft deze hechte troep van vijf leeuwinnen met kroost leren jagen en voor zichzelf...

Lees meer
04
Big Cats - Tiger's Revenge
Aflevering 4: Tiger's Revenge

In het nationale park Ranthambore in India zien we een heftige rivaliteit ontstaan tussen twee tijgerzussen. Er ontstaat een onoverbrugbare kloof met een hartverscheurend einde.

Lees meer
05
Big Cats - World's Deadliest: Lions
Aflevering 5: World's Deadliest: Lions

Leeuwen staan als brute moordmachines bekend, maar zelfs de sterkste heeft het weleens moeilijk. Kijk hoe leeuwen het opnemen tegen hyena's, krokodillen, nijlpaarden, kafferbuffels en zelfs elkaar.

Lees meer
06
Big Cats - The Real Black Panther
Aflevering 6: The Real Black Panther

Het Kabini Forest wemelt van de katachtigen. Maar nu is er een nieuwe, één van de zeldzaamste dieren op aarde.

Lees meer
07
Big Cats - Pumas At The End of The World: Birth
Aflevering 7: Pumas At The End of The World: Birth

We kijken mee met Solitaria, een poema die haar best doet om haar kleintjes zo goed mogelijk groot te brengen in het ruige landschap van Patagonië. Haar jacht op guanaco’s eindigt in een tragedie.

Lees meer
08
Big Cats - Pumas At The End of The World: Rebirth
Aflevering 8: Pumas At The End of The World: Rebirth

Het enige overgebleven jong van moeder Solitaria, Cazadora, leeft helemaal alleen in de Torres del Paine. Nu moet ze zelf leren jagen om te overleven.

Lees meer
09
Big Cats - Return of The Lion
Aflevering 9: Return of The Lion

Als een groep leeuwen van de uitgestrekte grasvlakten van Zuid-Afrika verplaatst wordt naar het moerasachtige Centraal-Afrika, moeten ze opnieuw leren jagen en hun plekje vinden.

Lees meer
10
Big Cats - American Cougar
Aflevering 10: American Cougar

Tijdens een zware expeditie is een team onderzoekers hard aan het werk om gegevens te verzamelen over een groep poema’s in de Rocky Mountains. Een zwanger vrouwtje lijkt het moeilijk te hebben.

Lees meer
11
Big Cats - Tiger Lady
Aflevering 11: Tiger Lady

Wanneer de activisten Alison en Billy een dierentuineigenaar in North Carolina willen aanspreken op de leefomstandigheden van zijn beer, loopt het gauw uit de hand.

Lees meer
12
Big Cats - Jaguar Beach Battle
Aflevering 12: Jaguar Beach Battle

In Costa Rica vind je een uniek fenomeen: jaguars die zeeschildpadden eten. Zodra duizenden schildpadden hun eieren op het strand leggen, verschijnen sluwe jaguars ten tonele.

Lees meer
13
Big Cats - Sri Lanka: Leopard Dynasty
Aflevering 13: Sri Lanka: Leopard Dynasty

In de laaglanden van Sri Lanka leeft een van de grootste luipaardenpopulaties ter wereld. In deze oerwouden in het laagland leeft het Sri Lankaanse luipaard - het toproofdier van het land.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Big Cats

Beschrijving:

De krachtigste katachtigen zijn ongelooflijk sterk en mooi, maar ze zijn ook meedogenloos. Van leeuwen tot cheeta's, deze heersers van het dierenrijk tonen weinig genade voor hun prooi.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905