Aflevering 8: The Clan

Beschrijving van de aflevering:

Ze heeft de vorige leider van de clan van het noorden van de troon gestoten in een ongekende machtsovername door zich strategisch omhoog te vechten tot matriarch. Als meedogenloze bevelhebber der strijdkrachten leidt ze haar clan in de strijd tegen rivalen en tegenstanders. Na vele jaren als toegewijd hoedster van haar clan en moeder van haar kroost wil ze haar nalatenschap veilig stellen voor de komende generaties. Haar nakomelingen zijn voornamelijk mannetjes wat de troonopvolging ongemakkelijk en onzeker maakt.

Over de serie

Jaar: 2018
BIG CATS

Beschrijving:

De krachtigste katachtigen zijn ongelooflijk sterk en mooi, maar ze zijn ook meedogenloos. Van leeuwen tot cheeta's, deze heersers van het dierenrijk tonen weinig genade voor hun prooi.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905