Seizoen 1

01
CARS - Austin Re-Powered
Aflevering 1: Austin Re-Powered

Tim en Fuzz van Car SOS gaan naar Suffolk om een charismatische, maar erg versleten Austin 12/4 uit 1928 te redden. Het is een kwetsbare en erg zeldzame auto. Ook de motor is kaduuk.

Lees meer
02
CARS - Suvs
Aflevering 2: Suvs

We gaan naar Toledo, Ohio, om te zien hoe er bij het maken van een Jeep futuristische robotkracht wordt ingezet om duizenden van 's werelds meest iconische 4x4 te maken: de Jeep Wrangler.

Lees meer
03
CARS - Mg Miracle
Aflevering 3: Mg Miracle

Tim en Fuzz van Car SOS gaan naar Cheshire voor een echte noodoproep. Een MGTA uit 1938 is een waar levenswerk geworden voor eigenaar en autoliefhebber Derek.

Lees meer
04
CARS - Super Cars: Corvette ZR1
Aflevering 4: Super Cars: Corvette ZR1

Een zeldzaam kijkje in de fabriek die de Corvette ZR1, een echte Amerikaanse superauto, produceert.

Lees meer
05
CARS - Fiat Dino
Aflevering 5: Fiat Dino

Fuzz krijgt voor het eerst een Ferrari-racemotor in handen als hij en Tim in het geheim een Fiat Dino opknappen voor een autoliefhebber.

Lees meer
06
CARS - Jaguar Mk. 2
Aflevering 6: Jaguar Mk. 2

Tim en Fuzz moeten zich haasten om in het geheim de dierbare Jag voor iemand te restaureren. Er is twintig jaar niets aan gedaan, dus eenvoudig wordt het niet.

Lees meer
07
CARS - Mercedes G-Wagen
Aflevering 7: Mercedes G-Wagen

Engineers Ralph Hosier en Ranen Rudra verbouwen een Mercedes G-Wagen voor iemand die op beveiliging gefocust is. Het gaat om een klant van hun mentor, auto-ontwerper Afzal Kahn.

Lees meer
08
CARS - Nissan GT-R
Aflevering 8: Nissan GT-R

Ralph en Ranen krijgen de opdracht om de droom van hun mentor te vervullen door een van de snelste auto's ter wereld te bouwen. Afzal Kahn daagt hen uit om een auto te bouwen die zijn Bugatti Veyron k...

Lees meer
09
CARS - Triumph of The Stag
Aflevering 9: Triumph of The Stag

Tim en Fuzz reageren op een noodoproep van een vrouw en gaan naar Portsmouth om de Triumph Stag te redden van haar man, een voormalige marineduiker, en weer een glimlach op zijn gezicht te toveren.

Lees meer
10
CARS - Ac Aceca
Aflevering 10: Ac Aceca

Tim en Fuzz staan voor de uitdaging een zeer zeldzame en kostbare AC Aceca te transformeren voor een vader in Leeds die het echt evrdient.

Lees meer
11
CARS - Datsun 240z
Aflevering 11: Datsun 240z

Tim en Fuzz restaureren in het geheim een roestige Datsun 240z voor eigenaar Paul, die het echt verdient.

Lees meer
12
CARS - Volvo P1800
Aflevering 12: Volvo P1800

Tim en Fuzz gaan naar Croydon om een Volvo P1800 uit 1964 te redden, die beroemd is geworden door de cultserie ‘The Saint’ uit de jaren 60. Sir Roger Moore maakt ook zijn opwachting in deze aflevering...

Lees meer
13
CARS - Singer Le Mans
Aflevering 13: Singer Le Mans

Tim en Fuzz nemen erg veel hooi op hun vork als ze instemmen in het geheim een geliefde Singer Le Mans sportauto te restaureren voor diens 70-jarige eigenaar.

Lees meer
14
CARS - Austin Tilly Truck
Aflevering 14: Austin Tilly Truck

Tim en Fuzz pakken een miskende held op van WO II aan: een Austin 10 bestelwagen uit 1941 van de 89 jaar oude ex-soldaat Ted, die hem ruim 60 jaar op zijn boerderij heeft gebruikt.

Lees meer
15
CARS - Mazda Rx-7
Aflevering 15: Mazda Rx-7

Tim en Fuzz springen in het diepe als ze de berucht complexe rotatiemotor van een Mazda RX7 aanpakken omdat de eigenaar na een hartaanval de herstelklus niet kon afmaken.

Lees meer
16
CARS - Toyota FJ40 Land Cruiser
Aflevering 16: Toyota FJ40 Land Cruiser

Tim en Fuzz worden op de proef gesteld als ze een ooit robuuste Toyota FJ40 Land Cruiser uit 1984 moeten aanpakken, een beroemde Japanse terreinwagen die al jaren niet meer rijdt.

Lees meer
17
CARS - Subaru Impreza
Aflevering 17: Subaru Impreza

Tim en Fuzz nemen een Subaru Impreza uit 1999 onder handen, een Japanse auto die al jaren in de garage staat te verstoffen. De jongens voeren een race tegen de klok om de nietsvermoedende eigenaar te ...

Lees meer

Over de serie

Genres: Auto's & Motors
Jaar: 2012
CARS

Beschrijving:

Er worden nieuwe, gestroomlijnde modellen geproduceerd in fabrieken, en de oude modellen worden ook nieuw leven ingeblazen. We zijn geobsedeerd door auto's.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905