Aflevering 8: Nissan GT-R

Beschrijving van de aflevering:

Ralph en Ranen krijgen de opdracht om de droom van hun mentor te vervullen door een van de snelste auto's ter wereld te bouwen. Afzal Kahn daagt hen uit om een auto te bouwen die zijn Bugatti Veyron kan verslaan in een rechte kwartmijlrace. Om de uitdaging nog groter te maken, krijgen de ingenieurs maar drie weken de tijd. Ze gaan naar Japan en de wereld van autotuning om de perfecte donorauto te vinden. Tot grote ergernis van Kahn komen de jongens terug met een Nissan GTR en een specialistische Japanse ECU-hack. Omdat ze hiermee nog niet genoeg snelheid en vermogen halen om de Bugatti Veyron te verslaan, gaat de auto naar de werkplaats, waar Ralph en Ranen de hele motor reviseren. De toekomst van het project is onzeker als de GTR van de jongens een race tegen een Audi R8 verliest, totdat Ralph en Ranen de auto weer op de rails krijgen met een explosieve introductie van ethanol racebrandstof.

Show more Show less

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Auto's & Motors
Jaar: 2012
National Geographic
CARS

Beschrijving:

Er worden nieuwe, gestroomlijnde modellen geproduceerd in fabrieken, en de oude modellen worden ook nieuw leven ingeblazen. We zijn geobsedeerd door auto's.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905