Seizoen 1

01
EGYPT - Egypt’s Treasure Guardians
Aflevering 1: Egypt’s Treasure Guardians

Dit zijn de toegewijde mensen die vastbesloten zijn Egypte uit het dal te trekken nadat de toerismebranche door een tumultueuze revolutie in elkaar is gestort.

Lees meer
02
EGYPT - Wild Egypt
Aflevering 2: Wild Egypt

Vervloekt met weinig regen en een verzengende hitte, dat is de Sahara, een van de ruigste landschappen op aarde. We bekijken het scala aan dieren die zich hebben aangepast aan het leven hier.

Lees meer
03
EGYPT - River of Kings
Aflevering 3: River of Kings

Met uitzondering van het Victoriameer is de Blauwe Nijl de grootste waterleverancier van de Nijl. Maak een fascinerende reis langs dit water vanaf de Ethiopische hooglanden tot de delta.

Lees meer
04
EGYPT - Saving Egypt's Oldest Pyramid
Aflevering 4: Saving Egypt's Oldest Pyramid

Kijk mee met een team bestaande uit Britse en Egyptische deskundigen die de kostbare trappiramide van Saqqara ten zuiden van Caïro willen redden, een hoeksteen in de geschiedenis van de beschaving.

Lees meer
05
EGYPT - Ultimate Tutankhamun
Aflevering 5: Ultimate Tutankhamun

We gebruiken een 21e-eeuwse aanpak om de ultieme foto van koning Toetanchamon te creëren met de recentste aanwijzingen van archeologen, geologen, anatomen, microbiologen en Egyptologen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2015
EGYPT

Beschrijving:

De Egyptische cultuur is een duizelingwekkend doolhof van eeuwenoude kennis en indrukwekkende bouwkunst. Egyptologen onthullen nog meer geheimen van dit eeuwenoude land.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905