Seizoen 2

01
Green Eyed Killers - Jay Sewell
Aflevering 1: Jay Sewell

Tiener Jay Sewell werd om het leven gebracht tijdens een brute aanval, georkestreerd door de jaloerse Daniel Grogan, die had gehoord dat Jay zijn ex-vriendin nog zag.

Lees meer
02
Green Eyed Killers - Alice Ruggles
Aflevering 2: Alice Ruggles

De 24-jarige Alice Ruggles werd vermoord door haar jaloerse ex-vriendje nadat hij door een open raam naar binnen klom en haar keel zes keer doorsneed, bijna tot aan haar ruggengraat.

Lees meer
03
Green Eyed Killers - Olivia Dunlea
Aflevering 3: Olivia Dunlea

Toen Darren Murphy zijn geliefde Olivia Dunlea, die hij pas 3 maanden kende, met een andere man zag, stak hij de moeder van drie in het hoofd en de nek terwijl ze in bed lag te slapen.

Lees meer
04
Green Eyed Killers - Donna Horwitz
Aflevering 4: Donna Horwitz

Toen Lanny Horwitz negen keer werd neergeschoten in zijn huis in Jupiter, Florida, duurde het niet lang voordat zijn vrouw, Donna, de hoofdverdachte in de zaak werd.

Lees meer
05
Green Eyed Killers - Brenda Delgado
Aflevering 5: Brenda Delgado

Als Kendra Hatcher in koelen bloede wordt doodgeschoten, valt de verdenking op de ex-vriendin van haar partner, Brenda Delgado, een vrouw die er alles aan zal doen om de relatie te beëindigen.

Lees meer
06
Green Eyed Killers - Michelle Boat
Aflevering 6: Michelle Boat

Michelle Boat geloofde dat slechts één persoon een verzoening met haar man in de weg stond, en die persoon was Tracy Mondabough. Daarom nam ze een mes mee en stak ze Tracy dood.

Lees meer
07
Green Eyed Killers - Craig Finney
Aflevering 7: Craig Finney

Nadat Craig Finney zijn ex-vriendin Patty Harker een bar zag verlaten met een man, pakte hij een jachtgeweer, trapte hij de deur van haar huis in en schoot hij haar neer terwijl ze probeerde te vlucht...

Lees meer
08
Green Eyed Killers - Andy Rodriguez
Aflevering 8: Andy Rodriguez

De 17-jarige Andy Rodriguez werd jaloers toen Juan Rivera ritjes naar school accepteerde van zijn vriendin. Daarom stak hij zijn klasgenoot vijf keer met een stanleymes, met genoeg kracht om zijn hart...

Lees meer
09
Green Eyed Killers - Pedro Bravo
Aflevering 9: Pedro Bravo

Pedro Bravo was radeloos toen zijn ex-vriendin Friman met zijn vriend Christian Aguilar ging daten. Geobsedeerd door hun scheiding, bedacht hij een plan dat tot de dood als gevolg zou hebben.

Lees meer
10
Green Eyed Killers - Joann Katrinak
Aflevering 10: Joann Katrinak

Op 15 december 1994 verdwenen Joann Katrinak en haar zoontje uit hun huis. Vier maanden later vonden de autoriteiten beide lichamen.

Lees meer
11
Green Eyed Killers - William Ubando
Aflevering 11: William Ubando

William Espinosa Ubando werd op 20 september 2010 gearresteerd voor het mishandelen van zijn vriendin Ritchie Lei Lusung Campued. Hij was geobsedeerd door haar en kon het niet hebben dat ze weg wilde.

Lees meer
12
Green Eyed Killers - Mike Gunther
Aflevering 12: Mike Gunther

In een jaloerse bui doodde de 48-jarige Michael Gunther zijn vriendin Sally Kennedy. Vervolgens schoot hij op een kermis in de buurt van de Offutt Air Force Base in Nebraska 11 keer op de man met wie ...

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Green Eyed Killers

Beschrijving:

Green Eyed Killers tells the stories of ordinary people who come to a fatal end because of jealousy, delving into the true-life happenings and misfortunes of the victims, many of whom suffered life-changing experiences as a result.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905