Aflevering 12: Episode 1

Beschrijving van de aflevering:

Van D-Day in Normandië in juni 1944 tot de Duitse overgave in mei 1945, volgen we het laatste jaar van WO II in het Europese gebied. Terwijl de mensen over de hele wereld de triomf van de invasies in Normandië vierden, was Hitler vastbeslotener dan ooit om tot het bittere einde door te vechten. We kijken terug op de 11 maanden van ongekende gevechten die duizenden levens bleven eisen, met als hoogtepunt de dood van Adolf Hitler en de ineenstorting van het Derde Rijk.

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2014
National Geographic
NAZIS

Beschrijving:

De gruwelijkste misdaden werden door de Nazi's gepleegd vanuit een diepe haat. We kijken naar hun vreselijkste wandaden, van onmenselijke experimenten tot hun wapens en bouwwerken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905