Aflevering 13: Episode 2

Beschrijving van de aflevering:

Hoewel de invasie van Normandië het begin van het einde van WO II betekende, dreef de succesvolle geallieerde invasie Hitler in het nauw. Meer dan ooit vastbesloten om tot het einde door te vechten, zette Hitler de nazitroepen aan tot gewelddadige campagnes. In feite kenden de 11 maanden die volgden de meest brute gevechten van de hele oorlog. We volgen de meest aangrijpende gevechten van het laatste jaar van de dodelijkste oorlog in de geschiedenis.

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2014
NAZIS

Beschrijving:

De gruwelijkste misdaden werden door de Nazi's gepleegd vanuit een diepe haat. We kijken naar hun vreselijkste wandaden, van onmenselijke experimenten tot hun wapens en bouwwerken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905