Seizoen 3

01
Nightmare In Suburbia - The Perfect Murder
Aflevering 1: The Perfect Murder

Documentaire over hoe een dreigende scheiding een echtgenoot ertoe bracht zijn vrouw te vermoorden om zijn boerderij te behouden. Hoewel Adrian Proud nu gevangen zit, weigert hij te vertellen waar hij...

Lees meer
02
Nightmare In Suburbia - Blood on his Hands
Aflevering 2: Blood on his Hands

De moordenaar van tiener Colette Aram werd in een café gezien met bloed aan zijn handen. Desondanks werd hij pas 27 jaar later gearresteerd.

Lees meer
03
Nightmare In Suburbia - Killing the Truth
Aflevering 3: Killing the Truth

Een echtgenote verdwijnt nadat haar man zijn maîtresse in hun huis laat intrekken. Tien jaar later komt na een zeilongeluk de duistere waarheid aan het licht.

Lees meer
04
Nightmare In Suburbia - Till Death Do Us Part
Aflevering 4: Till Death Do Us Part

De gruwelijke waarheid achter de dood van de liefhebbende echtgenote Collette Daffin, die in 2009 in Derbyshire werd overreden door een doorrijder.

Lees meer
05
Nightmare In Suburbia - Watching the Detectives
Aflevering 5: Watching the Detectives

In 2008 werd Tati Rodgers in Wrexham door haar Poolse minnaar vermoord en begraven. Het duurde 14 maanden voordat haar lichaam werd gevonden.

Lees meer
06
Nightmare In Suburbia - Burning Jealousy
Aflevering 6: Burning Jealousy

In 2008 ontstond er in het huis van de familie Bimpson uit Liverpool brand, nadat er benzine door de brievenbus was gegoten. De driejarige Francesca overleed de avond voor Kerstmis aan haar brandwonde...

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Nightmare In Suburbia

Beschrijving:

Nachtmerrie in Suburbia is de schokkende serie die achter de kanten gordijnen van de buitenwijken van Groot-Brittannië kijkt om de donkere, zondige en moorddadige onderbuik aan het licht te brengen. Ga met ons mee om te onthullen dat criminaliteit niet uitsluitend in de grote steden voorkomt. Sommige van de meest gruwelijke en verrassende misdaden in de recente geschiedenis van Groot-Brittannië hebben zelfs plaatsgevonden in de meest nietsvermoedende en ogenschijnlijk onschuldige gemeenschappen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905