Aflevering 2: Blood on his Hands

Beschrijving van de aflevering:

De moordenaar van tiener Colette Aram werd in een café gezien met bloed aan zijn handen. Desondanks werd hij pas 27 jaar later gearresteerd.

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

Over de serie

Genres: Documentaire
Nightmare In Suburbia

Beschrijving:

Nachtmerrie in Suburbia is de schokkende serie die achter de kanten gordijnen van de buitenwijken van Groot-Brittannië kijkt om de donkere, zondige en moorddadige onderbuik aan het licht te brengen. Ga met ons mee om te onthullen dat criminaliteit niet uitsluitend in de grote steden voorkomt. Sommige van de meest gruwelijke en verrassende misdaden in de recente geschiedenis van Groot-Brittannië hebben zelfs plaatsgevonden in de meest nietsvermoedende en ogenschijnlijk onschuldige gemeenschappen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905